Σελίδες

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Υπέρπτηση τουρκικού UAV πάνω από τη Χίο όπως την καταγράψαμε live στο Flight Radar24

Η μορφή των πραγμάτων που ήρθαν στο Αιγαίο.


Όχι απλώς παραβίαση αλλά και υπέρπτηση είχαμε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στη Νότια Χίο από τουρκικό UAV - Mη Επανδρωμένο Αεροσκάφος.


Η υπέρπτηση αυτή μάλιστα έχει αποτυπωθεί με κάθε λεπτομέρεια από την πλατφόρμα του Flight Radar24.
Το τουρκικό drone με τα ανεπίσημα στοιχεία ''ΤΚΤΙΚΤΒ2'' πετώντας στα 18000 πόδια (περίπου 6.000 μέτρα ύψος) στην περιοχή του Τσεσμέ στα μικρασιατικά παράλια φαίνεται ευκρινώς στην αποτύπωση να έχει περάσει τα στενά της Χίου και να υπερίπταται της περιοχής του Νένητα Χίου νοτιότερα του αεροδρομίου του νησιού, πριν κάνει και πάλι στροφή 180 μοιρών κι επιστρέψει στα μικρασιατικά παράλια.
Η υπέρπτηση έχει καταγραφεί περίπου στις 13:30 το μεσημέρι τοπική ώρα.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί το μεγάλο χρονικό εύρος της περιπολίας του τουρκικού drone το οποίο φαίνεται από την ίδια πλατφόρμα να έχει απογειωθεί από την αεροπορική βάση του Dalaman περίπου στις 07:30 UTC (10:30 τοπική) και προσγειώθηκε πίσω στη βάση του λίγο πριν τις 05:00 UTC (20:00 τοπική). Μιλάμε για περίπου 10 ώρες περιπολίας στην ακτογραμμή του Αιγαίου.

Edit: Όλες οι γνώμες συγκλίνουν ότι πρόκειται πιθανότατα για τουρκικής κατασκευής Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος Bayraktar TB2 του Τουρκικού Ναυτικού, εξοπλισμένο με σταθεροποιημένο ηλεκτροοπτικό σύστημα.


Ακολουθεί η αρχική ανάρτηση στην σελίδα μας στο fb:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: