Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Παραμυθιά 2009 - Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - Ανανέωση

Δευτέρα 09:30
Έπεσε χθες η αυλαία για το πρωτάθλημα της Παραμυθιάς.Τελικά και η χθεσινή και τελευταία ημέρα ακυρώθηκε χωρίς οι αθλητές να ανέβουν στην απογείωση λόγω του πολύ δυνατού βοριά που έπνεε στην περιοχή. Η απονομή έγινε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι:
Πρώτος ο Σλάβεκ
Δεύτερος ο Γιάννης Κατσανδρεαδάκης
Τρίτος ο Σωτήρης Πραρασκευόπουλος
Συγχαρητήρια σε όλους..!
Συγχαρητήρια και στα παιδιά από τη φιλόξενη Παραμυθιά για τον αγώνα τους!

Σάββατο 20:10
Η ημέρα σήμερα ακυρώθηκε λόγω του πολύ δυνατού βοριά (υπήνεμα) και οι περισσότεροι πιλότοι έκαναν rafting στον Αχέροντα.
Αυτή την ώρα οι απεσταλμένοι μας και πολλοί ακόμα πιλότοι πετάνε στην απογείωση του Αη Λια που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του κάμπου, αλλά με πολύ δυνατή ένταση ανέμου (και σε λίγο μάλλον θα βλέπουν το ηλιοβασίλεμα της φωτογραφίας- φωτό από τον Αη Λια το 2008).
Οι συμμετοχές στον αγώνα δεν είναι πάρα πολλές και φτάνουν περίπου τα 25-30 άτομα αλλά υπάρχουν και αρκετοί εκτός αγώνα.
Επίσης περιγραφή από τον Γιάννη Μυριανθόπουλο με ολα τα χθεσινά αποτελέσματα και φωτογραφίες από την απογείωση εδώ.
14:15 μεσημέρι
Δύσκολη η μέρα σήμερα, ο αέρας έχει γυρίσει βοριάς και η περιοχή είναι υπήνεμη.
Έχει βγει πάντως ένα μικρό τασκ 31 χιλιόμετρα και έχει δωθεί αναμονή μέχρι τις 15:00 μήπως και φτιάξει λίγο ο αέρας, πράγμα που εκ πρώτης όψεως είναι κομάτι δύσκολο, αλλιώς η ημέρα θα ακυρωθεί.

Παρασκευή 20:30
Πολύ ζέστη σήμερα, η μέρα πολύ δύσκολη, τζούφια, κανένας πιλότος στο γκολ.
Έλαβον:
Σλάβεκ πρώτος λίγα χιλιόμετρα πριν το γκολ ..
Κατσανδρεαδάκης δεύτερος πολύ λίγο πίσω από τον Σλάβεκ ..
Παρασκευόπουλος τρίτος ..
Ιωακείμ τέταρτος
Ιωάννου πέμπτος
Το εντυπωσιακό της ημέρας, εκτός από τον Γιάννη φυσικά που ήρθε δεύτερος, ήταν ο Σωτήρης Παρασκευόπουλος που ενώ βρισκόταν πολύ πίσω δούλεψε με πάρα πολύ υπομονή και μεθοδικότητα και την ώρα που οι άλλοι πήγαιναν για μπάνιο στη Γλυκή, αυτός έπαιρνε τον πυλώνα της Γλυκής επέστρεψε προς Παραμυθιά και τελικά ήρθε τρίτος
Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε αύριο.
Προς το παρόν οι απεσταλμένοι μας παίρνουν το μπάνιο τους στον Αχέροντα και σε λίγο θα μεταφέρουν και τις σκηνές τους στα πλατάνια δίπλα από τις πηγές στο ποτάμι, γιατί λέει ζεσταίνονταν τα χρυσά μου το βράδυ στην Παραμυθιά ..
H φωτογραφία είναι από το 2008 και είναι απλά ενδεικτική για τις δύσκολες ώρες τις οποίες περνάνε οι απεσταλμένοι μας ..
13:30 μεσημέρι:
Parawaiting αρχικά στην απογείωση της Παραμυθιάς.
Ο καιρός είναι λίγο τζούφιος αλλά τελικά ορίστηκε ένα τασκ 49,3 χιλιομέτρων κατά μηκος της κορυφογραμμής που είναι περίπου: Παραμυθιά- κέντρο περίπου του βουνού- κάστρο Παραμυθιάς - τέλος κορυφογραμμής κοντά στην Γλυκή- επιστροφή και προσγείωση στον κάμπο Παραμυθιάς.
Νεώτερα το απόγευμα..

Πέμπτη 23/7/απόγευμα:
Δυστυχώς ούτε κι εγώ τα κατάφερα να ανέβω στον αγώνα της Παραμυθιάς (και μάλλον για να με διαβάζετε τώρα ούτε κι εσείς), αφού οικογενειακές υποχρεώσεις με κρατάνε εντός των τειχών.
Οι ανταποκριτές μας όμως είναι ήδη καθ' οδόν και λογικά από Παρασκευή πρωί θα έχουμε κανένα νέο ... είτε που θα πετάνε στον αγώνα ... που το ελπίζω, είτε που θα κολυμπάνε στον Αχέροντα ... που το φοβάμαι.
Αν μάθω όμως ότι τα κάνανε και τα δύο τότε μάλλον θα αρχίσω νωρίς τα ψυχοφάρμακα..
Πάντως σήμερα Πέμπτη 23/7 βγήκανε κάποιες πτήσεις από ότι φαίνεται και στο Λεονάρντο.
Καλή επιτυχία να έχει ο αγώνας ... και για μας που μείναμε πίσω τί να πω ..
άντε, καλό μας καύσωνα ..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: