Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Έρευνες για ''αγνούμενο Ανεμοπτεριστή΄΄ στην θαλάσσια περιοχή της Αντίκυρας Βοιωτίας - Ανανέωση - Τελικά το ''Ανεμόπτερο'' ήταν ''μπαλόνια''

Πρώτη Ανάρτηση Δευτέρα 12:00 βράδυ:

Άλλο  ένα περιστατικό λάθους συναγερμού έχουμε από ότι φαίνεται σήμερα με τις  αρχές να ψάχνουν κάποιον ''αγνοούμενο ανεμοπτεριστή'' στην Θαλάσσια  περιοχή της Αντίκυρας Βοιωτίας.
Σύμφωνα πάντα και με την ενημέρωση που είχαμε από την ευρύτερη περιοχή δεν αγνοείται κάποιος συνάδελφος αλεξιπτωτιστής πλαγιάς ενώ και οι πολύ δυνατοί άνεμοι που έπνεαν σήμερα στην ευρύτερη περιοχή ήταν γενικά απαγορευτικοί για πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς πράγμα που μειώνει πολύ σημαντικά και την πιθανότητα να πρόκειται και για κάποιον τουρίστα Αλεξιπτωτιστή.
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση..


Λογικά και κατά τη δική μας ταπεινή γνώμη πρόκειται για άλλο ένα  περιστατικό παρανόησης και μπερδέματος του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς με το σχετικά νέο θαλάσσιο άθλημα του Kite Surf (φωτογραφία επάνω) που ακμάζει τα τελευταία  χρόνια και στη χώρα μας και που στα μάτια του μη εξοικειωμένου παρατηρητή φαντάζει σαν ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς που πέφτει στη Θάλασσα  και ο χειριστής του παλεύει με τα κύματα..
Eίναι μια κατάσταση που έχει συμβεί κι άλλες φορές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, πιθανότατα δηλαδή πρόκειται για έναν λάθος συναγερμό.

Φυσικά όμως αφού υπάρχει τέτοια αναφορά στις αρχές καλώς πράττουν και για να εξαλείψουν και το τελευταίο  ενδεχόμενο και κάνουν τη δουλειά τους.

Για την μικρή παραπεντίστικη μας κοινότητα της Ελλάδας είναι μια πάρα πολύ αμήχανη πάντως κατάσταση και μέσα από την καρδιά μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους από τις αρχές αλλά και τους εθελοντές που από ότι έχουμε ενημερωθεί εμπλέκονται σε διαδικασίες έρευνας και διάσωσης αυτή την στιγμή..!
------------------------------------
Ακολουθεί η είδηση όπως την ανέβασε το πάντα  ενημερωμένο http://www.thebest.gr/news

Χάθηκε ανεμοπτεριστής στα Αντίκυρα Βοιωτίας

Στις έρευνες συμμετέχουν και οι κάτοικοι


Έρευνες για τον εντοπισμό ανεμόπτερου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Αντίκυρα του νομού Βοιωτίας πραγματοποιούν δυνάμεις του Λιμενικού  μετά από πληροφορία κατασκηνωτή.
Στις έρευνες συμμετέχουν πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, Ρυμουλκό, αλλά και κάτοικοι της περιοχής.
-------------------------------

 AΝΑΝΕΩΣΗ: Τρίτη πρωί 09:00 

Τέλος καλό φαίνεται να έχουμε στην έρευνα και σύμφωνα με  όσα είχαμε προβλέψει χθες αργά το βράδυ. *Αντιγράφουμε από το www.newsbeast.gr/greece/arthro/22129/to-anemoptero:

Το ανεμόπτερο ήταν... μπαλόνια

Πολύωρη επιχείρηση του Λιμενικού

Σύσσωμες οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος συμμετείχαν στη μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Αντικύρων, στη Βοιωτία, μετά την αναφορά κατασκηνωτή πως είδε ένα ανεμόπτερο να πέφτει στη θάλασσα.

Πλωτά του λιμενικού και παραπλέοντα σκάφη έσπευσαν στο σημείο όπου υποτίθεται πως είχε πέσει το ανεμόπτερο διεξάγοντας μεγάλη και πολύωρη έρευνα.

Διαπιστώθηκε τελικά πως αυτό που είχε πέσει στη θάλασσα ήταν ένα... μπουκέτο μπαλόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: