Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αυτό το ΣΚ η Ομάδα ''πέταξε'' στο Ρίο και στην Αλεξανδρούπολη!

φωτο: Πετάει Η Ομάδα - Michael Mixalos
Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το 19ο και το 20ο Σεμινάριο Βασικών Αεροπροσκοπικών Γνώσεων στο Ρίο της Πάτρας και στην Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα, που διοργάνωσαν τα αντίστοιχα Συστήματα και οι Εφορείες Αεροπροσκόπων της κάθε περιοχής, με συμμετοχές μάλιστα από όλη σχεδόν την Ελλάδα.
*Αντιγράφουμε από την εξαιρετική Σελίδα Πετάει Η Ομάδα στο fb μερικά μόνο από τα γραφόμενα των συντελεστών:

Michael Mihalos - Ρίο: Η 19η ΣΒΑΓ απογείωσε την αεροπροσκοπική ιδέα στην Πελοπόννησο! Δίπλα στη γέφυρα Ρίου και με τη μεγαλοπρεπή αυτή κατασκευή να κλέβει συνέχεια τα βλέμματά μας ζήσαμε ένα ιπτάμενο 3ήμερο. Αξέχαστη θα μείνει σε όλους η στιγμή που στην αλάνα του λιμανιού που έφταναν τα ferry ξεκινήσαμε να κάνουμε φουσκώματα... μέχρι να τελειώσουμε η Σχολή είχε κερκίδα, μικροί και μεγάλοι σταματούσαν για να χαζέψουν μια παρέα να "πετάει"!

Εφορεία Προσκόπων Περιοχής Πελοποννήσου - μέσω Γιώργου Τάτση
φωτο: Πετάει Η Ομάδα - Michael Mixalos
Εφορεία Προσκόπων Περιοχής Πελοποννήσου μέσω Γιώργου Τάτση
Εφορεία Προσκόπων Περιοχής Πελοποννήσου μέσω Γιώργου Τάτση - Επίσκεψη στην Αερολέσχη Μεσολογγίου
Εφορεία Προσκόπων Περιοχής Πελοποννήσου μέσω Γιώργου Τάτση - Επίσκεψη στην Αερολέσχη Μεσολογγίου
Εφορεία Προσκόπων Περιοχής Πελοποννήσου μέσω Γιώργου Τάτση - Επίσκεψη στην Αερολέσχη Μεσολογγίου

 

ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΟΥΡΛΑΚΗΣ - Αλεξανδρούπολη: 20η ΣΒΑΓ..ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ ΣΧΟΛΗ...Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,ΠΥΡΑΥΛΑΚΙΑ Κ ΕΚΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Κ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΧΑΡΙΖΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΠΕΤΑΕΙ,ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Κ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ..ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ..ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ..ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ..ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΙΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..

φωτο: Πετάει Η Ομάδα - Bικτωρία Κόρκου
φωτο: Πετάει Η Ομάδα - Στράτος Φουρλάκης
http://www.e-evros.gr/
http://www.e-evros.gr/
http://www.e-evros.gr/

 *Περισσότερες φωτό από την 19η ΣΒΑΓ στο Ρίο μπορείτε να δείτε στην Εφορεία Προσκόπων Περιοχής Πελοποννήσου και από την 19η ΣΒΑΓ στην Αλεξανδρούπολη στο http://www.e-evros.gr/

 

Εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους, τόσο τους συντελεστές όσο και στους συμμετέχοντες και να τους ευχηθούμε και σε ακόμα ψηλότερα. Δεν είναι καθόλου λίγο στη σημερινή εποχή της απαξίωσης το να βάζεις αυτό το λιθαράκι του εναλλακτικού, της επαφής με τη φύση, με το βουνό και με τον αέρα, στην σκέψη και στην ψυχή ενός παιδιού.

Με την ευκαιρία να ενημερώσω κι από εδώ ότι στις 27 -29 Μαίου θα πραγματοποιηθεί στο όρος Ερύμανθος, στο γραφικό Καλέντζι Αχαίας, για τρίτη χρονιά, ένας από τους πιό μεγάλους και σημαντικούς αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς. Ο αγώνας διοργανώνεται από την Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς της Πάτρας υπό την αιγίδα της Αεραθλητικής μας Ομοσπονδίας (EΛΑΟ). Όποιος θα ήθελε να έρθει να παρακολουθήσει ή ακόμα και να κατασκηνώσει μέσα στο Ελατοδάσος του Καλετζίου δίπλα στους αεραθλητές, είναι κάτι παραπάνω από ευσπρόδεκτος! 

Πληροφορίες υπάρχουν στο http://www.patras-paragliding.gr και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κατευθείαν στο e-mail του γραμματέα της Λέσχης δηλ. το δικό μου: drflight2000@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: