Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ήπειρος Air beach party 2011 - Photos & Videos


Ένα μαγικό διήμερο περάσαμε για άλλη μία φορά στην μαγευτική παραλία του Βράχου Πρεβέζης στα πλαίσια του Ήπειρος Air beach party 2011.
Πτήσεις, βουτιές και πάλι πτήσεις μέχρι το βράδυ... και μετά αυτοσχέδιο μπαράκι και μουσική στην παραλία για το νυχτερινό πάρτυ... για να ξεκινήσουμε την επόμενη ημέρα και πάλι από την αρχή.
Ό,τι και να λέμε για την φιλοξενία των παιδιών της Αερολέσχης Ήπειρος  είναι πολύ λίγο, έριξαν πραγματικά πολύ δουλειά για να περάσουμε εμείς καλά και σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!

Δείτε όλες τις φωτο από το διήμερο στον Βράχο....







Aκολουθούν και μερικά αμοντάριστα πλάνα από τις πτήσεις και τις προσγειώσεις στον Βράχο το ΣΚ..







2 σχόλια:

  1. ευαγγελε, παρατηρησα μια αλλοιωση του πτητικου σου στυλ.δυο ποδια τεντωμενα και οχι ενα¨?
    θελω πισω το παλιο βαγγελη,αυτον που μου εκανε επιγεια πριν 13 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλεξ δεν υπάρχει ουδεμία αλλοίωση,και πως θα μπορούσε άλλωστε...απλώς οι φωτό και το βίντεο ήταν με αμολυτα τα φρένα στην ευθεία... το ένα πόδι μόνο βγαίνει αναλόγως από εδώ ή από εκεί στις στροφές... βοηθάει και στο να ρίξεις το βαρος του σωματος γαρ πέρα από την όποια στυλιστική και την όποια άλλη ακόμη χειριστική δεινότητα αναμφίβολα παρέχει στον συγκεκριμένο πιλότο .... ο Βαγγέλης ίδιος είναι με πριν 13 χρόνια μην ανησυχείς... απόδειξη ότι ούτε τότε είχαμε λεφτα....!!!!!!!! :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: