Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Εξαιρετικά μεγάλη η συμμετοχή των Παραμοτεριστών στο Πίκολο Καρναβάλι στη Ζάκυνθο!

Photo (c) Χάρης Χριστόπουλος
Εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση έχει βρεί η ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου της Ζακύνθου προς τους Παραμοτεριστές  για την συμμετοχή τους στο Πίκολο Καρναβάλι της Ζακύνθου το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου.
Στο προγραμματισμό είναι οι πιλότοι να πετάνε μασκαρεμένοι και αν ο καιρός το επιτρέπει θα γίνονται προσγειώσεις στην παραλία δίπλα από την πλατεία Σολωμού. Εκπλήξεις αναμένονται σε ότι αφορά τον τρόπο συμμετοχής των παραμοτεριστών στο κυνήγι του κρυμένου θησαυρού.
 Μέχρι στιγμής οι συμμετοχές είναι τουλάχιστον 16 και αναμένονται κι άλλες!
Εμείς και αφού ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλό καιρό στους συναδέλφους μας του Παραμοτέρ, να δώσουμε και πολλά συγχαρητήρια στον Δήμο της Ζακύνθου ο οποίος έχει αγκαλιάσει και στηρίζει έμπρακτα την όλη προσπάθεια, παρέχοντας -σε δύσκολες εποχές- δωρεάν εισητήρια πλοίων και δωμάτια διαμονής στους συμμετέχοντες αθλητές!
Ελπίζουμε η όλη γενικά εικόνα που θα βγάλει προς τα έξω αυτή η διοργάνωση να την καθιερώσει στα χρόνια που έρχονται και να την διαφημίσει - Ζάκυνθινό Καρναβάλι και Παραμοτέρ - στα πέρατα της Γης!
Περισσότερες πληροφορίες καθώς αυτές θα γίνονται γνωστές μπορείτε να βλέπετε στο http://www.paramotor.gr από όπου προέρχεται και η συγκεκριμένη πληροφόρηση καθώς και η φωτό του Χάρη Χριστόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: