Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Επιλογή νέου Διθέσιου ΜοτοΑνεμοπτέρου Duo Discus XLT για την Αερολέσχη Έδεσσας! VIDEO

Προμήθεια Διθεσίου Μοτοανεμοπτέρου

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 7-2-2014 ο Διεθνής Διαγωνισμός του έργου «Προμήθεια Διθεσίου Μοτοανεμοπτέρου», το οποίο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το διασυνοριακό πρόγραμμα «FLIGHT AND CONNECT TOURISM», (FACT), το οποίο υλοποιείται  στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του IPA Διασυνοριακού Προγράμματος «Ελλάδα – Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» 2007-2013 (Άξονας 1, Μέτρο 1.3) Το έργο στοχεύει στη Συνεργασία και Δικτύωση των δύο Αερολεσχών με στόχο την διασυνοριακή συνεργασία για ανάπτυξη μορφών τουρισμού μέσω του αεραθλητισμού.
 Στον Διαγωνισμό πήραν μέρος δυο από μεγαλύτερους κατασκευαστές ανεμοπτέρων, η Γερμανική εταιρία Alexander-Schleicher GmbH, η οποία πρόσφερε το μοτοανεμόπτερο ASK 21Mi , και η Γερμανική εταιρία Schempp-Hirth Flugzeugbau-Vertriebs GmbH, η οποία πρόσφερε το μοτοανεμόπτερο DUO DISCUS XLT. Η επιτροπή διαγωνισμού ομόφωνα αποφάσισε αφού βαθμολόγησε τις προσφορές, να προτείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης  την προμήθεια του μοτοανεμοπτέρου DUO DISCUS XLT, ως την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά. 
Κατόπιν τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης θα αποφασίσει σχετικά άμεσα , ώστε να προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης με την εταιρία. Ήδη για τον  παραπάνω διαγωνισμό, έχουν εκταμιευθεί από το πρόγραμμα οι προκαταβολές.
Πηγή: http://edessaglidingclub.gr

Σημείωση ιστολογίου: Περισσότερες πληροφορίες γι αυτό το εξαιρετικό υψηλής απόδοσης 20m ανεμόπτερο με τον λόγο καταλίσθησης 44/1 αλλά και τα ιδιαίτερα μηχανικά χαρακτηριστικά του με το "Turbo" power system που ενσωματώνει, μπορείτε να δείτε απευθείας στην ιστοσελίδα της εταιρείας: Duo Discus XLT

  Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό βιντεάκι από το μελλοντικό απόκτημα της Αερολέσχης της Έδεσσας. Απογείωση με βίντζι, ανάπτυξη και βύθιση κινητήρα. Enjoy!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: