Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

H Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς της Πάτρας στο Super B ΤV ..

Μια πολύ καλή παρουσίαση για το Αλεξίπτωτο Πλαγιάς έγινε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου από τα μέλη της Λέσχης της Πάτρας που πετάξαμε στον Ομπλό.
Αν και το τηλεοπτικό συνεργείο του Super B με τον δημοσιογράφο Νίκο Ξανάλατο ήρθε στην προσγείωση του Ομπλού προς το τέλος της πτητικής ημέρας, εν τούτοις τράβηξαν πάρα πολύ ωραία πλάνα και κάποιοι πιλότοι μίλησαν σύντομα και όσο το δυνατόν περιεκτικά για το Αλεξίπτωτο, τη Λέσχη, τον εξοπλισμό, την εκπαίδευση κλπ. Το αποτέλεσμα στο μοντάζ βγήκε πάρα πολύ καλό κατά τη γνώμη μου αφού συνδυάζει τα λόγια των πιλότων με εντυπωσιακά πλάνα από την πτήση και την προσέγγισή μας για προσγείωση στο γνώριμο δρομάκι του Ομπλού...
Το ρεπορτάζ κράτησε κάτι παραπάνω από 3 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου και βγήκε σε όλα τα δελτία ειδήσεων της Κυριακής.

Μια όμορφη μικρή διαφήμιση για το Παραπέντε και τον αεραθλητισμό γενικότερα, από ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια στην νοτιοδυτική Ελλάδα...
Δείτε το εδώ προς το παρόν με την κάμερα της φωτογραφικής μου και θα δούμε αν μπορέσουμε να πάρουμε και κανένα αντίγραφο από το κανάλι:



Και εδώ μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από το making off το Σάββατο το απόγευμα στον Ομπλό:



Ευχαριστούμε πολύ το Super B TV και τον δημοσιογράφο κ. Νίκο Ξανάλατο, τον εικονολήπτη κ. Βασίλη Αντωνόπουλο και τον κ. Χάρη Ζαφειρόπουλο που είχε την επιμέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: