Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

AirFlex - Η μέσου επιπέδου πτέρυγα παραμοτέρ της GIN..

*Ενημέρωση από την Fly k Fun



airflex logo.png
Η μέσου επιπέδου πτέρυγα παραμοτέρ της GIN
JM08-09-essai airflex-07.jpg


Μια πλήρης Reflex πτέρυγα από την αυθεντία στην Reflex  τεχνολογία. Το Airflex έχει απίστευτη σταθερότητα, χερισμό & χαρακτηριστικά απογείωσης σε συνδιασμό με ένα μεγάλο εύρος ταχυτήτων. Το παραμοτέρ δεν θα είναι ποτέ το ίδιο εφόσον δοκιμάσετε το Airflex!


Airflex μεγέθη: 24, 26, 28
Μέσου επιπέδου πτέρυγα παραμοτερ
3 μεγέθη
4 χρωματισμοί
πιστοποίηση DMSV
EN B/C
g.airflex-colour-amber.gif
g.airflex-colour-seaweed.gifg.airflex-colour-samourai.gifg.airflex-colour-whale.gif
 
 
 





Το AIRFLEX είναι η υψηλών επιδόσεων μέσου επιπέδου πτέρυγα παραμοτέρ της GIN σχεδιασμένη από τον Mike Campbell-Jones, τον εφευρέτη της τεχνολογίας Reflex και πατέρα του μοντέρνου παραμοτέρ.
Το AIRFLEX είναι βασισμένο στο προφίλ Reflex, αλλά έχει ένα καταπληκτικό φούσκωμα και εύκολο σήκωμα κατά την απογείωση σε σύγκριση με τις άλλες πτέρυγες που είναι φτιαγμένες με τον ίδιο τύπο προφίλ. Και αυτό κυρίως του ελαφριού χείλους προσβολής της νέας γενιάς, και της βελτιστοποίησης των σημείων  σύνδεσης.
Το AIRFLEX  ακούει καλύτερα και πετά πολύ γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλη πτέρυγα της ίδιας κατηγορίας. Το μυστικό; Ο Mike χρησιμοποίησε 2 προφίλ στην πτέρυγα με διαφορετικές γωνίες προσβολής κατά το μήκος της. Η γνήσια κάτοψη διαμορφώνει την ελαχιστοποίηση της οπισθέλκουσας. Είναι πολύ εύκολη η διαχείριση της γωνίας και της ακτίνας κατά την στροφή με δυναμικό και ακριβείς χειρισμό- Το σήμα κατατεθέν των πτέρυγων  της GIN.

JM08-09-essai airflex-07.jpg
data_airflex.JPG
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ AIRFLEX



Περισσότερα στην σελίδα της www.parashop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: