Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

TEAM 5 - Μια καινούργια εταιρία στην Ελληνική αγορά..

Μια καινούργια εταιρία 
η TEAM 5 εισέρχεται στην Ελληνική αγορά του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς όπως μας ενημερώνει με σημερινή του ανάρτηση το sky.gr.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα μικρό μέρος από το δελτίο τύπου με τα προιόντα της εταιρίας:
(Μπορείτε να το δείτε ολόκληρο στο: http://sky.gr):

Η πρώτη πτέρυγα της εταιρίας ήταν το εκπαιδευτικό ''GREEN''  που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2007 ως το πρώτο DHV 1 με λόγο πάνω από 8!
Στη συνέχεια ακολούθησε η πτέρυγα ακροβατικών ''BLACK'' (Acro) στις αρχές του 2008 με μεγάλη απήχηση στους πιλότους ακροβατικών λόγω της ιδιαίτερης δυναμικής του φύσης.
Η πτέρυγα ''BLUE'' (DHV 1-2) που τοποθετείται στο μέσο της κατηγορίας του με εκπληκτική ασφάλεια και επιδόσεις, και γύρω στα μέσα του 2008 η  διπλή πτέρυγα ''BLUE two'' που με τη βοήθεια φερμουάρ μπορείς να κλείσεις τις 3 μεσαίες κυψέλες, έχοντας μια πρακτική πτέρυγα για δύο εύροι μεγεθών!!! .
Το 2009 κυκλοφόρησε η πτέρυγα ασφαλών επιδόσεων ''RED'' (DHV 2) ενώ το 2010 αναμένεται η αγωνιστική πτέρυγα ''SILVER'' και η πτέρυγα ''WHITE''(DHV 2-3) να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Στη γκάμα των προϊόντων της η εταιρία διαθέτει επίσης το κάθισμα GREY σε 4 διαφορετικά μεγέθη και 3 διαφορετικές ''μορφές'' κανονικό, ορειβατικό, διπλού καθώς & εφεδρικά αλεξίπτωτα στρογγυλού τύπου σε επίσης 4 διαφορετικά μεγέθη για να καλύπτεται πλήρως όλο το πιθανό εύρος των κιλών ενός πιλότου καθώς και κατευθυνόμενο εφεδρικό αλεξίπτωτο τύπου ''rogallo''.

Υπάρχει  επίσης η δυνατότητα απόσυρσης της παλιάς σας πτέρυγας με μία νέα της TEAM 5!

Τα προϊόντα TEAM 5  αποδεικνύουν ότι η εταιρία είναι σε θέση να κατασκευάζει αλεξίπτωτα πλαγιάς υψηλών επιδόσεων & προδιαγραφών με τη χρήση των πλέον ποιοτικά εξελιγμένων υλικών και πάνω από όλα να παρέχουν τη μέγιστη δυνατή παθητική-ενεργητική ασφάλεια πτήσης στον πιλότο . Ανακοινώνουμε ότι για λέσχες και σχολές κάνουμε προσφορά πακέτου εξοπλισμού η και μεμονωμένων προϊόντων με  ασυναγώνιστες τιμές & τιμές γνωριμίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον για τις σχολές έχει το νέο εκπαιδευτικό GREEN  με τεστ πλοημότητας DHV 1 καθώς επίσης και το BLUE & BLUE  two με τεστ πλοημότητας  DHV 1-2 για πιλότους λέσχης & εκπαιδευτές-πιλότους διπλού αντίστοιχα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας


TEAM5 - WINGS
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ N. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Κιν.:+30 6945116360
Fax: 2610 331964
Ελληνικό Web Site: www.team5-wings.gr
Web Site Εταιρίας: www.team5.at


---------------------------

Εμείς από την πλευρά μας φυσικά να ευχηθούμε σε αυτή την προσπάθεια να έχει μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.
Επίσης επισκεφθήκαμε την πολύ ωραία ιστοσελίδα της μητρικής εταιρίας στην Αυστρία και σας μεταφέρουμε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από το από το πολύ ωραίο τους Gallery.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας είναι: www.team5.at

 Δείτε τις φωτογραφίες στην σελίδα που ακολουθεί..

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: