Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Υπό έλεγχο οι φωτιές στα βόρεια της Πάτρας. Μεγάλη η κινητοποίηση των εναέριων μέσων στην Αχαία αυτό το ΣΚ.

 Τελικά κάποιοι δουλεύουν σε αυτή τη χώρα..
Υπό έλεγχο έχουν τεθεί σήμερα Δευτέρα οι αλεπάλληλες πυρκαγιές που δοκίμασαν το Σαββατοκύριακο την Αχαία. Πολύ μεγάλη ήταν ειδικά χθες Κυριακή η κινητοποίηση των εναέριων μέσων πυρόσβεσης για τις διαδοχικές πυρκαγιές στο Κάτω Καστρίτσι και στο Πλατάνι του Δήμου Ρίου.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και το βίντεο..
Πέταξαν σε αποστολές αεροπυρόσβεσης συνολικά 3 Canadair CL-215 (τα 2 από την Πρέβεζα) και 2 CL-415, 4 αεροσκάφη PZL M-18 Dromader (από Ανδραβίδα και Αγρίνιο) καθώς και 2 ελικόπτερα S-64 Skycrane της εταιρείας Ericcson τα οποία μαζί με τις επίγειες δυνάμεις και παρά τους δυνατούς ανέμους και τον υψηλό κυματισμό στην περιοχή του Ρίου, κατάφεραν να συγκρατήσουν τις πυρκαγιές που έκαιγαν σε μια περιοχή η οποία είχε καεί και πάλι σε μια πολύ μεγάλη πυρκαγιά πριν δεκαπέντε περίπου χρόνια και τώρα έχει αναγεννηθεί με φυσικό τρόπο και έχει πλέον ένα μεγάλο καινούργιο δάσος από μικρά νέα πεύκα.
Ευχαριστούμε τον Μr SIX για τις πληροφορίες

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε 2 από τα αειθαλή Canadair CL-215 να παίρνουν νερό από τον κόλπο της Πούντας στο Διακοφτό το Σάββατο το απόγευμα, όταν επιχειρούσαν σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή της Ακράτας.

Τελικά κάποιοι δουλεύουν και προσφέρουν σε αυτή τη χώρα..
Ευχαριστούμε παίδες..!

Μπορείτε ακόμα να διαβάσετε..

Γιαγιά οι Άγγελοι έχουν φτερά ?

 

2 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον στο πλατάνι τα PZL ήταν τέσσερα, δύο από Ανδραβίδα και δύο από Αγρίνιο. Τρία από τα Canadair ήταν CL-215, τα 2 από Πρέβεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες Mr SIX. Έκαναν πολύ καλή δουλειά χθες. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο σημαντικό πρόβλημα κάπου αλλού χθες γιατί στο σημείο που ''έπιασε'' και με τους νοτιάδες δεν προσεγγιζόταν εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: