Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Aston Martin VS F-16 Block 52 Adv !!! Η μάχη δίνεται ΚΥΡΙΑΚΗ 24/10 στην 335 Μοίρα 116 Πτέρυγα μάχης του Αράξου!!! - ΑΝΑΝΕΩΣΗ 3

Aνανέωση 3: Η κόντρα:


---------------------------------------------------------

Aνανέωση 2:  Τελικά στις 24/10/2010 στις 13:15

*Αντιγράφουμε από το πάντα ενημερωμένο 

http://enoplois.blogspot.com

Aston Martin εναντίων F-16

Τη διαδικασία επιτάχυνσης μιας "Αστον Μάρτιν" και ενός μαχητικού αεροσκάφους "F16", που... απογειώθηκαν στον Άραξο σ' ένα πρωτότυπο ράλι, κατέγραψαν οι κάμερες της εκπομπής "Traction".
Δείτε εδώ το promo βίντεο της εκπομπής:


18 Οκτωβρίου 2010
Ανέ­βηκε από enoplois
-------------------------------------------------------------------
Η Αρχική μας ανάρτηση:
*Μια εξαιρετική είδηση που δημοσιεύθηκε σήμερα Σάββατο στο

Η προσγείωση των τελευταίων τεσσάρων F-16 Block 52 Adv. στον διάδρομο του Αράξου την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010 στις 5:00 περίπου το απόγευμα και υπό καταρακτώδη βροχή μετά από το μακρύ ταξίδι από την Αμερική (μέσω Αζορών και με εναέριους ανεφοδιασμούς), άνοιξε την όρεξη στα τρομερά παιδιά του φετινού TRACTION  
για μία μάχη μεταξύ της Aston Martin V8 Vantage


και ενός εκ των τεσσάρων F-16 Block 52 Adv


Posted ImagePosted Image

Posted ImagePosted Image


Την μάχη θα παρακολουθήσουμε ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 13:15 στην εκπομπή του TRACTION στο mega tv.
(Σημείωση Paragliding And Aviation: σε μαγνητοσκόπηση - η κόντρα έγινε στον Άραξο την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες - υπάρχει πάντως πιθανότητα να μεταδοθεί την αμέσως επόμενη Κυριακή (σημείωση στη σημείωση: δηλ. στις 24/10 - τελικά αυτό είναι και η σωστή πληροφορία) σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες του ιστολογίου)

H Aston Martin V8 Vantage με οδηγό τον Κώστα Στεφανή και τον κινητήρα των 29000 λιβρών (σημείωση - πρόκειται περί λάθους - τόση είναι η ώση που αποδίδει ο κινητήρας του αεροπλάνου)την 305km/h τελική ταχύτητα

θα συναγωνιστεί

το F-16 Block 52 Adv με οδηγό τον επισμηναγό Σπύρο Αθανασόπουλο.

Τόπος : Ο Άραξος, και η 335 Μοίρα 116 Πτέρυγα μάχης, το σπίτι των F-16 Block 52

Μέχρι αύριο ο μεγάλος μας πρωταγωνιστής αναπαύεται στο υπόστεγό του:

Posted Image


Πηγή: Δημοσίευση μέλους στο http://www.mantri.gr 
Αρχική πηγή φωτογραφιών:  www.defencenet.gr
--------------------------------------------------
Ανανέωση 1
Φυσικά - αν και προσωπικά πρέπει να πω ότι συμφωνούμε με την εξωστρέφεια που δείχνει τα τελευταία χρόνια η ΠΑ και με την εξαιρετική διαφήμιση που θα λάβει από αυτό το γεγονός από τα σχετικά βίντεο που θα παιχτούν σε όλους τους αεροπορικούς-  και όχι μόνο - κύκλους και θα παίζονται για πάρα πολλά χρόνια μέσω και του διαδικτύου στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό.., υπάρχει και η αντίθετη άποψη, αυτή που αναφέρει το φιλικό μας και πάντα καλά ενημερωμένο www.yened.blogspot.com
και την οποία παραθέτουμε παρακάτω για να είναι πληρέστερη όσο γίνεται η ανάρτηση:

''MEGA - ΞΕΦΤΙΛΑ με υπογραφη ΓΕΑ!!!! Παρουσιαζουν ως ..."κοντρακηδες" τους πιλοτους μας! ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ 116 (Αραξος) στην εκπομπη Traction για να κανουν κοντρες (!!!!!) τα F-16 με μια Aston Martin!!!! Ποιος αποφασισε αυτη την ΠΡΟΣΒΟΛΗ στους φορολογουμενους;;;; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;;; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;;; ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ Η ΗΓΕΣΙΑ;;;;''

''Τι να πει κανεις;;; Μιλαμε για την απολυτη  αποσυνθεση......Την ωρα που ακομα και η πολυδιαφημισμενη συνεκπαιδευση με τους Ισραηλινους περασε στο ντουκου (οπως μαθαινουμε οι Ισραηλινοι απαγορεψαν στο ΓΕΑ να εχει δικη του καμερα και εδωσαν οι ιδιοι πλανα στην δημοσιοτητα με δικη τους καμερα και δικο τους βιντεο που δεν εχει ουτε μια λεξη ελληνικα!!!!!) την ιδια ωρα ερχεται ως κερασακι στην τουρτα αυτο....Αντε λοιπον να αποφασιστει και ο επομενος εξευτελισμος της ΠΑ στελνοντας μαχητικα για κοντρες στα....λιμανακια.....ΑΙΣΧΟΣ κυριοι. Αισχος.....'' 


Κατά τη ταπεινή άποψη του ιστολογίου, καλύτερα είναι να δείχνουμε ότι έχουμε και λίγη κηροζίνη για πέταμα.. σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Είναι κάτι  που χρειάζεται να το δείχνουμε μερικές φορές στους γύρω μας για πολλούς και διάφορους ψυχολογικούς κυρίως λόγους.
Μπορεί και να κάνουμε λάθος.. βεβαίως.. εσείς τί λέτε..??

5 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του drflight, αλλά νομίζω ότι η αεροπορία είναι σε δεύτερη μοίρα στην εκπομπή αυτήν.
    Και μάλλον πληρώνει η εκπομπή το καύσιμο κλπ... δηλαδή πετάει το αεροπλάνο για την τηλεθέαση του traction.
    Άλλο αρχάγγελος, άλλο επίδειξη, άλλο ακροβατικό σμήνος, και άλλο δεύτερος ρόλος σε τηλεοπτική εκπομπή αυτοκινήτου. Βέβαια αν γίνονταν κάποια από τα υπόλοιπα, καλοδεχούμενη θα ήταν και η κόντρα αυτή.

    Ταπεινή και η δική μου άποψη, αν και πάντα θα μας αρέσει να βλέπουμε αεροπλάνα. Για κάποιους η Aston Martin θα είναι σε αόρατη. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/10 08:05

    Επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας,θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα μαχητικά που κοντραρίστηκαν με την αστον μαρτιν πέταξαν κανονικά σε αποστολή προγραμματισμένη.
    Ούτε τσάμπα καύσιμο έκαψαν ούτε έβαλαν σε έξοδα τον Ελληνικό λαό.
    Με λυπεί όμως η μιζέρια μας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει, δεν είναι και ακριβώς ημιμάθεια όταν δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζει κάποιος παρόλο που ενδιαφέρεται τέτοιες λεπτομέρειες.
    Για μένα πάντως το επαναλαμβάνω.., υπάρχουν κάμποσα βιντεάκια παρόμοια στο διαδίκτυο, μου αρέσει που θα υπάρχει κι ένα τέτοιο με Ελληνικό χαρακτήρα σαν διαφήμιση για μια κορυφαία ΠΑ που υποσυνείδητα περνάει και το μήνυμα στους εντός και εκτός, ότι δεν φείδεται λίγου καυσίμου αν είναι για την προβολή της.
    Από εκεί και πέρα ότι η πτήση ήταν προγραμματισμένη και δεν πήγε τίποτα χαμένο είναι πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία.
    Αν υποθέσουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί κανείς να προβλέψει με σχετική ακρίβεια το ..μέλλον, βλέπω αυτήν ακριβώς την απάντηση σε ενδεχόμενη (επ)ερώτηση ''προοδευτικού'' μιζεραίου Βο(υ)λευτή από αυτούς που κατακλύζουν τα πέριξ της πλατείας συντάγματος.
    Ελπίζω να μη βγω αληθινός πάντως γιατί άλλο πράγμα να είναι κανείς μίζερος όπως λές, και άλλο να το δείχνει.

    @ΜrSix.. Νομίζω ότι έχεις δίκιο.., ακόμα και γι΄αυτούς που γουστάρουνε αυτοκίνητο, θα είναι μάλλον αόρατη η Άστον Μάρτιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ανώνυμε, δεν είμαι μίζερος αλλά φίλος περισσότερο του αεροπλάνου, παρά του αυτοκινήτου.

    Βασικά δεν είπα ότι πληρώνει κάτι ο ελληνικός λαός...... Κάνεις λάθος. Είπα η εκπομπή πληρώνει. Γιατί με στεναχωρείς;

    Απλά δεν μου αρέσει να βλέπω να προσφέρει η Π.Α, έστω και τζάμπα, τηλεθέαση σε εκπομπή αυτοκινήτου, όταν περικόβονται άλλες αεροπορικές εκδηλώσεις, όπως ανάφερα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @MrSIX δεν είναι και για στενοχώριες νομίζω, απόψεις υπάρχουν και ο καθένας μας δικαιούται να έχει και να λέει την δική του. Αν κάνουμε μια μικρή ψηφοφορία νομίζω οτι θα έχουμε αρκετές και από τις δύο απόψεις και θα ακουστούν πολλά και διαφορετικά επιχειρήματα, όλα σεβαστά γιατί το F-16 δεν πάυει να είναι μια περιουσία του κράτους, δηλαδή όλων. Και δεν είναι μόνο τα καύσιμα το ζητούμενο.
    Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ο φιλος ανώνυμος σχολίασε περισσότερο την τοποθέτηση του YENEΔ blogspot που είναι κάθετα αρνητική (και απόλυτα σεβαστή εννοείται), και λόγω της οποίας ζητήσμε και εμείς γνώμες από τους αναγνώστες.
    Εγώ παραμένω να βλέπω περισσότερο την θετική πλευρά του όλου εγχειρήματος..
    Βεβαίως περιμένω να το δω και πως θα αποτυπωθεί - μεταφερθεί στο γυαλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: