Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Σοβαρό συμβάν με αίσιο τέλος για αλλοδαπή Αλεξιπτωτίστρια στην Πούντα - Διακοφτό

Συμβάν είχαμε σήμερα το πρωί στην αγαπημένη μας περιοχή πτήσεων στην παραλία της Πούντας στο Διακοφτό. 
Μία γυναίκα πιλότος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, μέλος ενός μεγάλου ΓερμανοΑυστριακού γκρουπ πιλότων που τις τελευταίες ημέρες πετάει καθημερινά σε πολλές από τις πτητικές περιοχές μας στο νομό Αχαίας, έπεσε στη θάλασσα με σπιν μετά από κλείσιμο από ότι λένε οι πρώτες πληροφορίες.
Ευτυχώς ανταποκρίθηκαν άμεσα οι λουόμενοι και ειδικά ένας λουόμενος με κανό που βρισκόταν στην περιοχή, έσπευσαν άμεσα και η βοήθειά τους ήταν καταλυτική καθώς εκείνη είχε τρομοκρατηθεί και καλούσε σε βοήθεια.
Να υπενθυμίσουμε ακόμα μια φορά ότι η προσγείωση της Πούντας ειδικά όταν έχει στεριανό - ανατολικό δηλαδή - άνεμο είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση καθώς είναι υπήνεμη στον ανατολικό.
Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν το παραπάνω συμβάν έχει σχέση με αυτή τη λεπτομέρεια, απλώς το υπενθυμίζουμε και αν έχουμε κάτι νεώτερο θα ενημερωσουμε.
Να ευχαριστήσουμε επίσης από εδώ όλους όσους από την παραλία κινητοποιήθηκαν και προσέτρεξαν άμεσα σε βοήθεια της αλλοδαπής συναθλητριάς μας. Η πτώση στην θάλασσα με το αλεξίπτωτο αποτελεί μία από τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις που μπορούν να συμβούν. Παλαιότερα μάλιστα στην Πούντα και πάλι είχε χάσει την ζωή του με τον ίδιο δυστυχώς τρόπο ένας Αυστριακός πιλότος.
Εκ μέρους της Λέσχης Αλεξιπτώτου Πλαγιάς της Πάτρας και ειδικότερα εκ μέρους της μικρής παρέας που πετάμε στην Πούντα κάθε καλοκαίρι σας ευχαριστούμε πολύ όλους από καρδιάς.

Ευχαριστούμε τον καλό μας φίλο Δημήτρη ''Διακοφτέο'' Χριστόπουλο για τις πληροφορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: