Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελλάδα Από Ψηλά περιμένει και τις δικές σας φωτογραφίες!

Την εξαιρετική σελίδα Η Ελλάδα Από Ψηλά στο facebook οι περισσότεροι φίλοι του ιστολογίου πιθανότατα την γνωρίζουν ήδη. Την έχουμε παρουσιάσει και άλλες φορές άλλωστε από αυτή εδώ τη μικρή γωνιά του διαδικτύου, ενώ και αρκετές φορές έχει φιλοξενήσει διάφορες φωτογραφίες μας.

Επανερχόμαστε όμως σήμερα παρακινημένοι από την προτροπή της ίδιας αυτής της εκπληκτικής σελίδας που ζητά να στέλνουμε εναέριες φωτογραφίες από την Ελλάδα μας στο email της που είναι το airathan@gmail.com
Νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από διαφήμιση τόσο για το Παραπέντε - αλλά και για όλα εννοείται τα Αεραθλήματα - αλλά και για τον κάθε τόπο ξεχωριστά να προβάλλονται από μια σελίδα που μέσα σε ένα χρόνο έχει διπλασιάσει πλέον τους φίλους  της και έχει ξεπεράσει πλέον τους 100,000. Ναι πάνω από εκατο χιλιάδες ανθρώπους που βλέπουν καθημερινά φωτογραφίες της Ελλάδας Από Ψηλά!

Και βέβαια να προσθέσω ότι μόνο από αυτό το ΣΚ που πέρασε με την συνάντηση της Πάτρας έχω δει απίστευτες φωτογραφίες. Άντε ρε παιδιά, διαλέχτε μερικές εντυπωσιακές και στείλτε τες στο  airathan@gmail.com.

Στην φωτογραφία της ανάρτησης μπορείτε να δείτε μία από τις δικές μου φωτογραφίες που έχει αναδημοσιευτεί στην Ελλάδα Από Ψηλά, αυτή με το πεδιλάκι στην Πούντα Διακοπτού, τα ''likes'' και τα σχόλια που έχει πάρει μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: