Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Νέα από το parashop - Comet EN-B - Vega III EN-C - Venus III EN-C

*Newsletter από την Fly &Fun
(Yποσημείωση: Σας υπενθυμίζουμε ότι όλες οι αντιπροσωπείες και οι σχολές μπορούν να μας στέλνουν ελεύθερα τα newsletters τους προς δημοσίευση!)

Η Αxis συνεχίζει σταθερά να πρωταγωνιστεί,  προσφέροντας πτέρυγες με τις υψηλότερες επιδόσεις στην κατηγορία τους, έχοντας σα γνώμονα τη καλύτερη δυνατή παθητική ασφάλεια και σταθερότητα στην πτήση.

COMET

Το Comet είναι κατηγορίας (EN-B/LTF B), και είναι σχεδιαστικά στοχευόμενο για τις ανάγκες των πιλότων που ξεκινάνε να κάνουν πτήσεις αποστάσεων, έχει υψηλή παθητική ασφάλεια χωρίς εκπτώσεις στις επιδόσεις. Η σχεδιαστική ομάδα της Axis δημιούργησε το Comet βασισμένη στην γνώση που αποκόμισε σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας το Vega III.
Περισσότερα για το Comet ΕΔΩ

VEGA III

Το Vega III είναι ένα αλεξίπτωτο για μια ευρεία γκάμα πιλότων. Με τις υψηλές του επιδόσεις και την εντυπωσιακή του παθητική ασφάλεια, είναι εξίσου κατάλληλο για πτήσεις αποστάσεων, αλλά και για πιλότους που τώρα ξεκινούν τους πρώτους τους αγώνες. Περισσότερα για το VEGA III ΕΔΩ

VENUS III

Όταν σχεδιάζαμε το Venus III είχαμε ένα ξεκάθαρο στόχο: Θέλαμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο αλεξίπτωτο για έμπειρους πιλότους και πιλότους αποστάσεων. Πιλότους που θέλουν πολύ υψηλές επιδόσεις, ευαίσθητο χειρισμό, αλλά και σωστά τους ενδιαφέρει και η ασφάλεια.
Περισσότερα για το VENUS III EΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: