Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ - ''Καταρίφθηκε'' μετά από πυροβολισμούς Ελικόπτερο στις Φυλακές Τρικάλων κατά τη διάρκεια απόπειρας απόδρασης!!!! Φωτο Ντοκουμέντο!

tricalavoice.gr

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Έριξαν το ελικόπτερο μέσα στο προαύλιο των φυλακών Τρικάλων μετά από πυροβολισμούς - ΦΩΤΟ Ντοκουμέντο 

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Βλαστός προσπάθησε να αποδράσει με ελικόπτερο
Απόπειρα απόδρασης λίγο πριν τις 5 μ.μ. με ελικόπτερο, ανταλλαγή πυροβολισμών και κατάρριψη του ελικοπτέρου μέσα στο προαύλιο…
Οι φύλακες με το που αντελήφθησαν το περιστατικό σήμαναν συναγερμός (σ.σ. υπήρχε επιφυλακή τις τελευταίες μέρες μιας και είχαν φτάσει πληροφορίες για «χτύπημα» έπειτα από τα γεγονότα στον Κορυδαλλό). Άντρες της εξωτερικής φρουράς και αστυνομικοί έδειξαν αυτοθυσία, χτύπησαν το ελικόπτερο το οποίο έπεσε μέσα στο προαύλιο. Συνελήφθησαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalavoice.gr τρια άτομα. Στο σημείο έχει σπεύσει όλη σχεδόν η αστυνομική δύναμη των Τρικάλων...
Η φωτό του trikalavoice.gr είναι από τη στιγμή που η ανταλλαγή πυρών είναι σε εξέλιξη, με το ελικόπτερο να διακρίνεται.

Πηγή:  http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

---------------------

 Απόπειρα απόδρασης Βλαστού στα Τρίκαλα: Επεσαν πυροβολισμοί. Χτυπήθηκε το ελικόπτερο

Συναγερμός γύρω στις 17.45 στις φυλακές Τρικάλων όταν σε ελικόπτερο που επέβαιναν άγνωστοι, επιχείρησαν να βοηθήσουνε κρατούμενο να αποδράσει. Δείτε την ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

http://www.sportrikala.gr
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr Το ελικόπτερο στην προσπάθειά του να σηκώσει το ειδικό ηλεκτροφόρο δίχτυ των φυλακών, έγινε αντιληπτό από τους φύλακες, οι οποίοι πυροβόλησαν προς το ελικόπτερο και αυτοί πυροβόλησαν κατά των φρουρών .

Το ελικόπτερο χτυπημένο έχει πέσει μέσα στο χώρο των φυλακών και οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο συνελήφθησαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί κινητικότητα και έχουν αποκλειστεί όλοι οι δρόμοι γύρω από τις φυλακές από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι ότι στο σημείο έχει σπεύσει και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, ενώ η όλη αστυνομική επιχείρηση συντονίζεται από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Ταξίαρχο Γιώργο Σουγλιέρη.
trikalanews.gr
---------------------
Βίντεο από Νίκο Σαλέπη trikalaola.gr (μέσω Ηλία Ντούβλη)
 
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του ιστολογίου υπάρχουν τραυματίες, ο Π. Βλαστός και ο χειριστής του ελικοπέρου. Και βέβαια από ότι επιβεβαιώνεται από τις νεώτερες πληροφορίες το πλήρωμα του ελικοπτέρου, χειριστής και μηχανικός ήταν υπό την ομηρεία των δραστών.

  Και από το πάντα σωστά ενημερωμένο GreekHelicopters.gr:

Αεροπειρατεία ελικοπτέρου και αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Π. Βλαστού απο τις φυλακές Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: