Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Βίντεο «ντροπής» στο αεροδρόμιο Λευκωσίας!

Εκεί που κρεμούσαν οι καπετανέοι τ’ άρματα κρεμάν οι γύφτοι τα νταούλια..

«Βίντεο «ντροπής» στο αεροδρόμιο Λευκωσίας!»

Ερωτηματικά εγείρονται γύρω από βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας YouTube, στο οποίο προβάλλονται διάφορα άτομα να χορεύουν επί αεροπλάνου των Κυπριακών Αερογραμμών, το οποίο βρίσκεται καθηλωμένο στο αεροδρόμιο Λευκωσίας από το 1974.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στις 18 τρέχοντος μηνός, ομάδα νεαρών προσώπων φέρεται να έχει «καταλάβει» το εν λόγω αεροπλάνο υπό την επίβλεψη αντρών του ΟΗΕ. Παρουσιάζεται αρχικά ένα πρόσωπο το οποίο επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες στην παρουσία αντρών της ειρηνευτικής δύναμης. Στη συνέχεια ομάδα χορευτών, μαζί με τη συμβολή των φερόμενων ΟΗΕδων, παρουσιάζονται να χορεύουν επί του αεροπλάνου.
Η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο πρέπει να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα:
1. Υπήρξε τέτοιο περιστατικό στο αερόδρομιο Λευκωσίας;
2. Αν ναι, ποιος παραχώρησε την άδεια εισόδου;
3. Άντρες της δύναμης έλαβαν μέρος στο βίντεο;
Εκείνο που επίσης προβληματίζει είναι ότι το βίντεο φέρει την ένδειξη «Official» (Επίσημο) πράγμα που εντοπίζεται και σε άλλα βίντεο του ίδιου χρήστη που γυρίστηκαν σε άλλα μέρη του πλανήτη.

Σημείωση Paragliding And Aviation:
Σε αυτό το χώρο προσγειώθηκαν τα Νoratlas εκείνο το βράδυ στην θρυλική Αποστολή Νίκη. Δυστυχώς όχι χωρίς απώλειες. Σε αυτόν τον ίδιο χώρο δώθηκε μία μεγάλη άνιση μάχη από τα λιοντάρια, τους Έλληνες καταδρομείς του Ταγματάρχη Γ. Παπαμελετίου. Και ήταν η πρώτη Ελληνική Νίκη το '74 στην Κύπρο καθώς σε πείσμα των εισβολέων και των ''ΟΗΕδων'', το αεροδρόμιο κρατήθηκε Ελληνικό. Έστω κι αν μετά έγινε ''ουδέτερη ζώνη'' καθώς για να δημιουργηθεί αυτή παραχωρήθηκαν ελεύθερα Κυπριακά εδάφη.
Λίγη ντροπή και λίγος περισσότερος σεβασμός αξίζει σε αυτό τον χώρο.
Δείτε το βίντεο και αν θέλετε να μάθετε τι ακριβώς έγινε σε αυτό το χώρο διαβάστε εδώ : 
Λευκωσία : Η μάχη του αεροδρομίου από το Εν Κρυπτώ.  

ΥΓ. Το κατέβασαν από εκεί που είχε αναρτηθεί αρχικά και ξανανέβηκε εδώ: 
 Kαι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Charilaos15:
Tο βίντεο είχε ανεβάσει ο χρήστης SuperCarVidsNow αλλά κατέβηκε χθες. Ευτυχώς που το εντόπισε το δίκτυο 'Εμπροσθοφύλακας' έγκαιρα. Το ανεβάζω για να δείτε το αισχρό βίντεο με σεληνιασμένους καραγκιόζηδες να χορεύουν πάνω σε καθηλωμένο αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών εντός του κατεχόμενου αεροδρομίου Λευκωσίας, προφανώς με την σύμφωνο γνώμη των δυνάμεων του Ο.Η.Ε. 
Αισχρό βίντεο στο κατεχόμενο αεροδρόμιο Λευκωσίας








Πηγή: ‘Εμπροσθοφύλακας
http://www.efylakas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: