Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Simi Base Jumper Incident - The Rescue Video

Φωτο από το Super Puma SAR της ΠΑ (http://www.protothema.gr)
(http://www.protothema.gr)
 Το συμβάν με τον άτυχο Base Jumber που κόλλησε στα βράχια της Σύμης κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που έγινε εκεί στις αρχές του Αυγούστου. Δείτε σε τρία βίντεο, τον τρόπο που οργανώθηκε και έγινε η επιτυχημένη διάσωση, την προσέγγιση του Super Puma της ΠΑ που είναι πανταχού παρούσα, και την στιγμή του συμβάντος.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Base Jumb συνεχίστηκε τις επόμενες ημέρες κανονικά και είχε μεγάλη επιτυχία ενώ ακολουθήθηκε από το επίσης εξαιρετικά επιτυχημένο παγκόσμιο base jumb event στο Ναυάγιο στην Ζάκυνθο. Και από τις δύο διοργανώσεις το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από εκπληκτικής ομορφιάς εικόνες και πολλά βίντεο τα περισσότερα εκ των οποίων τα έχουμε παρουσιάσει ήδη σε προηγούμενες αναρτήσεις μας. (Μπορείτε να τις δείτε όλες στην ετικέτα BASEJUMB)
Δείτε βίντεο..

After a collision with the wall, the Base Jumper hung in the middle of the 250m negative cliff.
No chance for the Super Puma Chopper Rescue ...

Symi Rescue from Ruy Fernandes on Vimeo.


H προσγείωση του Super Puma SAR της 384 Μοιρας Έρευνας και Διάσωσης της Π.Α. στην παραλία του Αι Γιώργη στη Σύμη. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου δεν είχε τη δυνατότητα να ανεβάσει τον άτυχο Base Jumber εξαιτίας της αρνητικής κλίσης της πλαγιάς στην οποία βρισκόταν. Προσγειώθηκε όμως στην παραλία για να τον παραλάβει ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Ρόδου.


Η στιγμή του συμβάντος, μια πολύ δύσκολη κατάσταση με ευτυχή τελικώς κατάληξη προς γενική ανακούφιση όλων για τον Base Jumber. Του ευχόμαστε από καρδιάς να είναι γρήγορα και πάλι ψηλά στον αέρα και να έχει τις καλύτερες προσγειώσεις.
Το συμβάν είναι στο 1:53 του βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: