Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Συγκινητική Φωτό! Ο Κώστας Ηλιάκης στην Ανθρωποφυγόκεντρο στις ΗΠΑ έχοντας ''πιάσει'' τα 9G!!

 Aπό την προσωπική σελίδα του κ. Φίλιππου Ηλιάκη - αδερφού του Ήρωα Κώστα Ηλιάκη - στο fb και την κοινοποίησή του ίδιου στην σελίδα ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ - HELLENIC AIR FORCE  μεταφέρουμε αυτούσια την εξαιρετικά συγκινητική αυτή φωτογραφία και το παρακάτω κείμενο που τη συνοδεύει...:
''Το όνομα χρήστη παραπέμπει στο ποιος είναι ο εικονιζόμενος: 1/5/2002 στην ανθρωποφυγόκεντρο στις ΗΠΑ στην διάρκεια της εκπαίδευσης για την παραλαβή των F-16 bock52+ . Η φώτο είναι απο το video που του έδωσαν και σοκάρει στην συνέχεια (θα το αναρτήσω στις 23/5/2014 σαν κερί στην μνήμη του για την συμπλήρωση 8 χρόνων απο τον τραγικό χαμό του)  Ήδη στην φώτο είναι στα 9G (9 φορές το βάρος του σώματος του, είναι ορατή η δύναμη ψυχής και σώματος να ανταποκριθεί και στην συνέχεια σε ερώτηση του υπευθύνου έξω απο το μηχάνημα αν αντέχει να συνεχίσει απαντά ναι με 2 τρόπους, σηκώνοντας τον αντίχειρα και κουνόντας το κεφάλι καταφατικά παρά την τεράστια πίεση, (τελικά στο video φαίνεται οτι έφτασε μέχρι τα 9,9G!) Αυτοί ήταν και είναι οι αετοί πρώτης γραμμής καθημερινά στο Αιγαίο !!''
------------------------------
Σημείωση Paragliding And Aviation: Ο κ Φίλιππος Ηλιάκης με σχόλιό του στο ιστολόγιό μας (παρακάτω) διευκρινίζει πως εννοεί την προσεχή επέτειο στις 23/5/2014 όπου συμπληρώνονται 8 χρόνια από τον άδικο χαμό του ήρωα Κώστα Ηλιάκη. Το κείμενο παραπάνω έχει πλέον διορθωθεί ως προς την ημερομηνία. Οπότε περιμένουμε τότε να δούμε και το βίντεο! Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και τον ευχαριστούμε!
 Δείτε ακόμα σχετικά: 

Σμηναγός (Ι) Κωνσταντίνος Ηλιάκης .. Kάρπαθος 23/5/06

Πριν εφτά χρόνια, σαν σήμερα... ..

4 σχόλια:

  1. Σωστά, σας ευχαριστώ, στις 23/5/2014 συμπληρώνονται 8 χρόνια, για εμένα είναι πάντα πρόσφατο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για μας είναι πάντα πρόσφατο, να είστε σίγουρος. Θα περιμένουμε στην επέτειο και το βίντεο.
    Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/14 21:50

    Να εισαστε καλα να το θυμαστε ΄παντα.Η απωλεια δεν ξεχνιεται ποτε οσα χρονια και να περασουν.Ζουνε μεσα στην ψυχη και στο μυαλο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/14 23:53

    ΣΙΑΛΜΑΣ-ΗΛΙΑΚΗΣ σαν χθες.......!!!Οι ήρωες δε λησμονιούνται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: