Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Low level F-16 μέσα στο φαράγγι του Βουραϊκού! cockpit video

@ross-impress instagram - Belgian Air Force









Όσοι έλκονται από την ευρύτερη περιοχή το ξέρουν.. το φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού με την απίστευτη ομορφιά και το μαγικό Οδοντωτό σιδηρόδρομο να το διασχίζει, είναι πόλος έλξης και για τα μαχητικά της Π.Α. Για λόγους που έχουν να κάνουν με την αληθοφάνεια στην εκπαίδευσή τους, την αθέατη από τα ραντάρ διείσδυση για εκείνους, όπως και πολλά ακόμα απρόσιτα στους πολλούς σημεία της Πελοποννήσου.
To βίντεο είναι από το cockpit ενός F-16 της Βελγικής αεροπορίας 12 εκ των οποίων είχαν μετασταθμεύσει τον Δεκέμβριο που μας πέρασε στον Άραξο για συνεκπαίδευση με τα Ελληνικά F-16M.  Η Ελληνική Π.Α. σπανίως αποδεσμεύει παρόμοιο υλικό. Αλλά είναι φανερό ότι κατατόπισε επαρκώς τους φιλοξενούμενους στα ''στενά δρομάκια'' της Πελοποννήσου.
Για την ιστορία, το φαράγγι του Βουραϊκού έχει μήκος 20 χιλιόμετρα και για να το διασχίσει κανείς με το πόδια στην κλασική του διαδρομή  από τον σταθμό των Καλαβρύτων έως τον σταθμό του Διακοπτού (εκεί που τελειώνει το βίντεο βγαίνοντας από το φαράγγι) χρειάζεται περίπου 5-6 (μαγικές) ώρες περπατώντας δίπλα στις ράγες του Οδοντωτού. Ο χειριστής εδώ το κάνει σε 40 δεύτερα..

Video by @ross_impress instagram
Grateful to be A2A photographer for the Belgian Air Force and PR/MEDIA for the F-16 solo display team. ......CARPE DIEM!!.....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: