Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Kώστας ''freedom''..

Με την (ατυχή) ευκαιρία της ολοκληρώσεως όπως είδα του κύκλου του ιστολογίου του αγαπητού φίλου και συναθλητή Κώστα ''freedom'' Κάτσακα, παίρνω το θάρρος να δημοσιεύσω μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες του που είναι ήδη δημοσιευμένες στο Panoramio και κατ' επέκταση και στο Google Earth.
Ο Κώστας εκτός από πιλοταράς και ''χεράς'' από τους λίγους, συνδυάζει και μια ξεχωριστή ικανότητα στη φωτογραφική οπτική που θα την ζήλευαν και επαγγελματίες..

Κώστα ελπίζω μόλις βρεις το χρόνο να ξανα ανοίξεις το blog και να το γεμίσεις καταπληκτικές φωτογραφίες από τις πτήσεις σου.
Οι καλύτερες πτήσεις είναι αυτές που δεν ήρθαν ακόμα...
See you in the mountain (s) ... .. ....







πηγή:patras-paragliding & panoramio Kostas Freedom (μόνιμα σε banner και στην μπάρα αριστερά)

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/8/11 11:53

    Κατά τύχη είδα αυτήν την δημοσίευση ψάχνοντας στο Google για κάτι …,την είχα δει και τότε που την δημοσίευσες αλλά την είχα ξεχάσει ,σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια μου αναπτερώνουν το ηθικό και αυτήν την στιγμή το χρειάζομαι ,μόνο που αυτήν την φορά κατέβασα κανονικά τα ρολά και δεν πρόκειται να ξανά ανοίξω φαίνεται ότι έχασα αυτήν την ‘αξία’ που είχα και δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό να με βλέπουν .Αφήνω την σκυτάλη σε σένα και το Δημητράκη είστε πολύ καλύτεροι από εμένα αλλά και καλύτεροι διπλωμάτες (με την καλή έννοια ,απλά ξέρετε πώς να επικοινωνείτε με τον κόσμο κάτι που εγώ δεν έχω ,εγώ έχω μόνο το ταλέντο και μόνο αυτό δεν φτάνει),στην ζωή μας δεν χρειάζεται μόνο να είμαστε καλοί άνθρωποι αλλά και πολύ καλοί διπλωμάτες….. Κώστας Κάτσακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: