Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Paragliding in Hotel Pavlina, near Patras, Greece

Στα βιντεάκια που σας παρουσιάζουμε σήμερα μπορείτε να δείτε μερικές πολύ ωραίες πτήσεις ξένων πιλότων από το Ξενοδοχείο Παυλίνα.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή της παραλίας του χωριού Νιφορέικα και απέχει περίπου μισή ώρα από την Πάτρα,  μετά την κωμόπολη της Κάτω Αχαίας.
Οι πιλότοι που θα δείτε να πετούν έρχονται στην Ελλάδα συνήθως οργανωμένοι σε γκρουπ με τα λεωφορειάκια τους και πολλές φορές καταλύουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα.
Απο εκεί εξορμούν και πετάνε στην ευρύτερη περιοχή της Αχαίας και όχι μόνο, αφού υπάρχουν πολλές και καλές πτήσεις, σε λογικές αποστάσεις για μονοήμερες εξορμήσεις.
Kάθε μία ημέρα πετάνε και σε μιά ή δύο διαφορετικές πτητικές περιοχές όπως είναι ο Ομπλός, το Σαντομέρι, ο Σκιαδάς, το Καλέντζι, η Πούντα στο Διακοφτό, τα Καλάβρυτα, τα Ρέτσινα στο Μεσολόγγι και ίσως και κάποιες ακόμα..
Η συγκεκριμένη όμως απογείωση βρίσκεται - που αλλού - στην αυλή του ξενοδοχείου, που με τη σειρά της βρίσκεται γύρω στα 15 με 20 μέτρα ύψος, ένα επίπεδο δηλαδή μόλις πιο πάνω από τις ομπρέλες του ξενοδοχείου και την θάλασσα..

Δείτε τα βίντεο..

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/12/12 22:28

    Τα video δεν παίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι παλιά η ανάρτηση και φαίνεται ότι τα έχουν αφαιρέσει οι χρήστες. Αν ενδιαφέρεσαι για παραπέντε στο ξενοδοχείο Παυλίνα κάνε μια προσπάθεια να το ψάξεις στο youtube. Πιθανότατα θα υπάρχουν κι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: