Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τhe 2012 Zakynthos BASE JUMB Event 20-26 Αυγούστου! H αδρεναλίνη πάει διακοπές στο νησί της Ζακύνθου!!!


H αδρεναλίνη πάει διακοπές στο νησί της Ζακύνθου.
 Από τις 20 έως τις 26 Αυγούστου τα βλέμματα στη Ζάκυνθο θα κοιτάνε ψηλά, τουλάχιστον όσων κάνουν το μπάνιο τους στην διάσημη παραλία του Nαυαγίου. Και αυτό γιατί σαράντα αθλητές basejumpers από όλο τον κόσμο, κορυφαία ονόματα στο χώρο του αθλήματος, θα συναντηθούν στην Ζάκυνθο, για να πηδήξουν από τον βράχο ύψους 200μ. και να προσγειωθούν στην παραλία, προσφέροντας θέαμα που κόβει την ανάσα.
Για 2η χρονιά η Ζάκυνθος διοργανώνει το πιο extreme event του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από το “ The 2012 Go Fast Zakynthos B.A.S.E Invitational”.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό άθλημα που αφορά άλματα από σταθερά σημεία χαμηλού ύψους με την χρήση ειδικού αλεξίπτωτου.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 20 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 26 Αυγούστου. Είναι πέντε μέρες γεμάτες συναρπαστικά άλματα από τον βράχο και υπέροχους σχηματισμούς στον αέρα, που οι αθλητές της αδρεναλίνης θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους.
Την διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Δήμος Ζακύνθου μαζί με την Δημοτική Ενότητα Ελατιών και με την επίσημη υποστήριξη της “ Go Fast “ενός ενεργειακού ποτού.

Εμπνευστής της διοργάνωσης αυτής, που πλέον γίνεται θεσμός για το νησί, είναι ο Έλληνας basejumper Στράτος Γιαμούκογλου, ο οποίος έκανε και το πρώτο άλμα εκεί.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της υπέροχης Ζακύνθου σε παγκόσμιο επίπεδο και γιατί όχι να γίνει και ένας διεθνής τόπος συνάντησης αθλητών της αδρεναλίνης και του Β.Α.S.E Jump.

Δείτε το εξαιρετικό πανέμορφο βίντεο από την περσινη διοργάνωση: 
*Κείμενο μέσω Liana Tzilini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: