Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Το βίντεο του Super Puma από την χτεσινή Αεροδιακομιδή της 13χρονης Γερμανίδας από κρουαζιερόπλοιο!

(c) 384 S.A.R SQN
  Την Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012, και ώρα 05:21, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, με σκοπό την αεροδιακομιδή δεκατριάχρονης, Γερμανίδας ασθενούς από το κρουαζιερόπλοιο "Mein Schiff 1", σημαίας Μάλτας, που έπλεε 18 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Κυθήρων.
   Το ελικόπτερο μετέφερε με ασφάλεια την ασθενή, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος/Αεροπορική Βάση Καλαμάτας την 07:10, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. (http://www.haf.gr)

Aυτά για το τυπικό μέρος... από εκεί και πέρα και το άτυπο σχόλιο που διάβασα στο fb και πρέπει να το πω απλά πως συμφωνώ...
'' Απάτριδα καθάρματα, άεργοι φυγόστρατοι Νενέκοι, από ΑΥΤΟΥΣ τους ανθρώπους κόβετε χρήματα (?). Μετεωρήσεις με 8+ στο Αιγαίο, 15 ημέρες το μήνα μακρυά από το σπίτι τους, με οικογένειες να κινδυνεύουν με διάλυση, σε ετοιμότητα 24/7 και δεκάδες ανθρώπους να οφείλουν τη ζωή τους σε αυτούς και τους άλλους ''αντιπαραγωγικούς'' ... Πότε επιτέλους θα καταστραφεί τελείως αυτός ο κωλότοπος, μήπως και όσοι επιβιώσουν ξαναχτίσουν κάτι καλύτερο?''  (Τ.Α)

Και τώρα μπορείτε να δείτε το βίντεο...


Πηγή: http://www.haf.gr/el/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: