Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλη πυρκαγιά απείλησε το Ανεμοδρόμιο Έδεσσας - Έκαψε μεγάλο μέρος από το πλατανόδασος... Updated


 
Φωτιά κοντά στο Αεροδρόμιο της Αερολέσχης Έδεσσας!!!

Φωτιά ξέσπασε αργά σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο της Αερολέσχης μας και μόλις λίγα μέτρα μακρυά από τα υπόστεγα του αεροδρομίου. Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα λόγω των δυνατών Νοτιοανατολικών ανέμων και κάποια στιγμή αφού ο αέρας στράφηκε σε καθαρός Ανατολικός η φωτιά απείλησε σοβαρά για δεύτερη φορά τις εγκατ
αστάσεις μας.
Αργά το απόγευμα τέθηκε υπό έλεγχο ενώ απείλησε αρκετές φορές τις εγκαταστάσεις και το Χωριό Ζέρβη απειλώντας ακόμα και τον παρακείμενο δάσος στον απέναντι ορεινό όγκο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους φίλους αγρότες της Ζέρβης που με τον εξοπλισμό τους και με ζήλο και αυταπάρνηση βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς σε συνεργασία με της Πυροσβεστική Υπηρεσία και χωρίς την βοήθειά τους ίσως τώρα να είμασταν σε πολύ άσχημη κατάσταση!!! Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς!!!

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Η Αερολέσχη Έδεσσας, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα Κυριακή 2-9-2012, βορείως του αεροδρομίου, η οποία κατέκαυσε δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος του πλατανόδασους που βρισκόταν εκεί, απειλώντας άμεσα τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου μας αλλά και το χωριό Ζέρβη.
Ιδιαίτερα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ του κατοίκους της ΖΕΡΒΗΣ οι οποίοι έσπευσαν και διέθεσαν όλα τα γεωργικά μέσα που είχαν για την κατάσβεση. Ευχαριστούμε επίσης την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση επέμβασή της, καθώς και όλους του φορείς για την κινητοποίησή τους.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Κλημεντίδης Γιάννης
------------------------------
Πηγή: http://www.edessaglidingclub.gr
 ----------------------

  Updated: Το παρακάτω σχόλιο το πήραμε από τον καλό μας φίλο και ανεμοπόρο της Ανεμολέσχης Έδεσσας Θάνο Γιάνκου στο fb: 

Thanos Giankou poly kourasi. ola ta melh tis.aerolesxis apo tin arxi os to telos. proskopoi oi opoioi ekanan ekp/si stin anemoporia. katoikoi tis zervis (to xorio mou) me trakter kai psekastika 2tonon 6 oximata pyrosfestikos kai synolo na eimastan kamia 100 atoma. tin ferame volta omos. den eftase sto xorio oute sto aerodromiο.
--------------------
Πολλά πολλά αμέτρητα μπράβο αξίζουν σε όλους!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: