Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Mη χάσετε το Athens Flying Week από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου στο Τατόι! - Εξαιρετικές Αεραθλητικές παρουσίες και όχι μόνο!!!!


Athens Flying Week: ζεσταίνει τις μηχανές του...

Η Athens Flying Week, η αεροπορική εβδομάδα της Αθήνας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής.
Τη προσεχή Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και για μια εβδομάδα, το Σύνταγμα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και μια έκπληξη αεροπορικού χαρακτήρα.
Επίσης την Δευτέρα από τις 9:00 έως και τις 20:00 στο ξενοδοχείο Caravel θα διεξαχθεί αεροπορικό συνέδριο με θέματα που αφορούν και τους απλούς πολίτες.
Η κορύφωση έρχεται το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου όπου στο Τατόι ο ουρανός θα γεμίσει από παγκοσμίου φήμης πιλότους να μαγεύουν το κοινό που θα βρεθεί κοντά.
Μερικά από τα ονόματα που θα παρελάσουν στον αέρα είναι : Francesco Fornabaio, Luca Bertossio, WeFly! Team, Francesco Martone , Ελληνικά Πτητικά Μέσα Ενόπλων Δυνάμεων, Aircraft Models, Elias Sofianos, Romanian Aero Club Parachuting Display Team, ενώ το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα γίνει ζωντανή σύνδεση με το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας που θα περιπολεί την ώρα του event.
Παράλληλα, στο στρατιωτικό στρατόπεδο θα υπάρχει η δυνατότητα το κοινό να απολαύσει εμπορική έκθεση με εκθέτες αεροπορικού και μη χαρακτήρα, παιδικό πάρκο για τους μικρούς φίλους, εξομοιωτές πτήσεων (flight simulators), επιδείξεις αερομοντελιστών, Fly in που θα πραγματοποιηθεί από τις 28-09 έως και την 1-10 υπό την αιγίδα της ΑΟΡΑ HELLAS, κληρώσεις πτήσεων εθισμού καθώς φυσικά θα υπάρχει και χώρος υποδοχής, dj line ups & happenings.
Το Athens Flying Week θα αποτελέσει πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να μυηθούν στην ομορφιά της αεροπορίας και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των πτήσεων.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται σε χαμηλό κόστος της τάξεως των 7 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για παιδιά από 3 έως 12 ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» .
Από:  Omorfa Taxidia
http://www.athensflyingweek.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: