Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Santomeri Paragliding Open 2013

Ένας πολύ ωραίος αγώνας έγινε στο Σαντομέρι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε από τη Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς της Πάτρας  και με την υποστήριξη του Δήμου Δυτική Αχαίας και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σαντομερίου.
Πολλές συμμετοχές και πολύ κέφι με εξαιρετικό καιρό και ένα πολύ ενδιαφέρον τασκ το Σάββατο (φοβερός καιρός και την Παρασκευή για όσους ήρθαν νωρίτερα για προπόνηση). Την Κυριακή η ένταση του ανέμου αυξήθηκε όπως ακριβώς έδιναν και οι τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις οπότε η δεύτερη αγωνιστική ακυρώθηκε, όλοι όμως νομίζουμε ότι έφυγαν με ένα μεγάλο χαμόγελο από τις πτήσεις, τις επιδόσεις τους και κυρίως την ομορφιά που τους χάρισε το Σαντομέρι. Το όρος Σκόλλις, ο τοίχος της Δυτικής Αχαίας που έχει αποκτήσει όχι μόνο Πανελλήνια αλλά Πανευρωπαική φήμη όχι μόνο  για το πόσο εύκολα ανεβαίνεις ανεμοπορώντας στις πλαγιές του  αλλά κυρίως για το πόσο δύσκολα κατεβαίνεις (την Παρασκευή λίγο ακόμα και θα θέλαμε προβολείς στη προσγείωση το βράδυ για τους τελευταίους - και μην το γελάτε γιατί έχει γίνει πολλές φορές στο Σαντομέρι!). 

Και βέβαια οι πτητικές δυνατότητες του βουνού ουσιαστικά ανεξάντλητες με τα Παραπέντε από το Σαντομέρι και τις Βελιτσές να φτάνουν μέχρι τις κεντρικές κορυφές του Ερυμάνθου στα ανατολικά και σχεδόν όλοι να φτάνουν στο χωράφι του γκολ ή πολύ κοντά σε αυτό και που είχε οριστεί από την επιτροπή του τασκ κοντά στο Σταυροδρόμι στην περιοχή της Αρχαίας Τριταίας!
Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν, όλοι τους ήταν υποδειγματικοί και άψογοι και έτσι σε κανένα σημείο δεν προβληματίστηκε η διοργάνωση.
Και φυσικά να ευχαριστήσουμε κι από εδώ τον Δήμο Δυτικής Αχαίας και τα στελέχη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου που μας υποστήριξαν και μας βοήθησαν με κάθε τρόπο!

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην σελίδα του αγώνα:

Πολλές φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο σχετικό άλμπουμ του Paragliding And Aviation στο fb τις οποίες μπορείτε να πάρετε ή να τις μοιραστείτε ελεύθερα:  Σαντομέρι Αχαίας Open 2013! (88 photos)

Περισσότερα φωτοάλμπουμ όποιος θέλει μας τα στέλνει να τα κοινοποιήσουμε κι από εδώ και βέβαια μείνετε συντονισμένοι γιατί θα δούμε και αρκετά βιντεάκια με νεότερες αναρτήσεις, το πρώτο ήδη μπορείτε να το δείτε ακριβώς παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: