Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Domenico Pizzi - Βρείτε το Μαχητικό και κερδίστε ... (Ανανέωση)

Μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από τις πρόσφατες πτήσεις του στην Πελοπόννησο μας έστειλε ο Domenico ο οποίος έχει επιστρέψει βέβαια στην Ιταλία αλλά η ψυχή βρίσκεται στην Ελλάδα.

Στην πρώτη φωτογραφία που είναι κοντά στο Σαντομέρι Αχαίας, αφού κλικάρετε να μεγαλώσει, βρείτε το F-4E Phantom II που περνάει (πολύ) από κάτω, και κερδίστε ..πλούσια δώρα!!

Ανανέωση: .
Το μαχητικό φαίνεται να περνάει ξυστά χαμηλά στην κορυφή ενός λόφου στη μέση και λίγο δεξιά της φωτογραφίας. Διακρίνεται καθαρά η πτέρυγα Δέλτα και τα ουραία πτερύγια του Phantom να ασημίζουν ελαφρώς λόγω της Aegean Ghost παραλαγής τους.
Να σημειώσω απλώς ότι όπως μας είχαν πει τα παιδιά για εκείνη την ημέρα τα μαχητικά ήταν τρία και τους είχαν δει από νωρίς. Έκαναν κάμποσους κύκλους γύρω από τα δύο Παραπέντε και πριν απομακρυνθούν τους χαιρέτισαν κουνώντας τα φτερά. Airmanship ..!


click to enlarge
Στις υπόλοιπες φωτογραφίες παρατηρούμε μερικές ακόμα ''ενδιαφέρουσες'' λεπτομέρειες από τις πτήσεις του Dom. Οι συγκεκριμένες είχαν τον ευνόητο τίτλο ''Βροχές και Καταιγίδες'' και η περιοχή είναι κοντά στο Σκιαδά - Ερύμανθος Αχαίας. Κλικάρετε για να μεγαλώσουν, είναι πολύ εντυπωσιακές με την ''κουρτίνα'' βροχής να είναι ακριβώς δίπλα του:





Ευχαριστούμε Domenico!!

2 σχόλια:

Πείτε το εδώ..!: