Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Συγκλόνισε το βίντεο με την πτώση του PZL στην Κεφαλονιά.. (Ανανέωση)

Αναρτήθηκε στο You Tube από Άγγλο τουρίστα και στη συνέχεια από κάποιους Έλληνες. Δεν το ανεβάζω γιατί είναι κάτι πολύ στενάχωρο πρώτα και κύρια για την οικογένεια του εκλιπόντος Σμήναρχου Σ.Κωτούλα.
Άλλωστε δεν νομίζω να μείνει στο You Tube για πολύ καθώς υπάρχουν ήδη πολλές διαμαρτυρίες, ενώ κάποιος του έχει βάλει και μουσική επένδυση για να καλύψει τις φωνές των ανθρώπων.
Για την ιστορία του πράγματος φαίνεται καθαρά το αεροπλάνο να κάνει τη ρίψη του νερού και αμέσως να χτυπάει σε σχετικά ψηλά καλώδια (φαίνεται μια πολύ μεγάλη λάμψη σαν έκρηξη) που δεν φαίνονται από πριν στο βίντεο ότι υπάρχουν εκεί.
Πιθανόν ο άτυχος χειριστής είτε να τα είχε δει και να υπολόγιζε να περάσει ελαφρώς από πάνω, αλλά κάποιο καθοδικό ρεύμα να του στέρησε αυτό το λίγο πολύτιμο ύψος, είτε να μην τα είδε καθόλου ..

Πάντως μετά την πρόσκρουση στα καλώδια το αεροπλάνο συνέχισε να πετάει για λίγο ανεξέλεγκτο, πήρε μια δεξιά στροφή η οποία μεγάλωνε συνεχώς και κατέληξε να πετάει ανάστροφα με πορεία προς το έδαφος όπου και κατέληξε προσκρούοντας κατακόρυφα ..

Avανέωση: Το βίντεο ανέβηκε στη Ζούγκλα. Σιγά μην το άφηνε ο Τρανταφυλλόπουλος. Όποιος θέλει ας το δει εκεί: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=63496&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: