Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Γιατί να μην διευρύνουμε λίγο την Παραπεντίστικη Μπλογκόσφαιρα..?


Αυτό είναι σήμερα το μύνημα που θέλω να στείλω κι εγώ με τη σειρά μου σε όλους τους φίλους που μου στέλνουν ενθαρυντικά μυνήματα.
Γιατί να την διευρύνουμε την Παραπεντίστικη Μπλογκόσφαιρα?
Γιατί απλά μπορούμε...! θα απαντούσα εγώ.
Γιατί πολύ θα γούσταρα να μπω σήμερα το πρωί στο μπλογκ ενός φίλου ή μιας παρέας φίλων από την Κρήτη για παράδειγμα, και να χαζέψω τί έκανε η παραπεντοπαρέα εκεί το Σαββατοκύριακο που πέρασε και εδώ δεν πέταγε.
Και αν έχω μέρες να μπω, να χαζέψω μαζεμένες και τις προηγούμενες πτήσεις τους ή όποιες άλλες δραστηριότητες, που έχουν ανεβάσει και δεν τις έχω χαζέψει ακόμα..
Και αναφέρω την Κρήτη εντελώς συμβολικά, βλέποντας την οργιώδη δραστηριότητα των παιδιών εκεί, σε μέρη που τουλάχιστον για εμένα είναι τόσο όμορφα όσο και άγνωστα...Οργιώδης είναι όμως η δραστηριότητα σχεδόν παντού!
Κι ας πιάνει για τα καλά ο χειμώνας σιγά σιγά..
Ξέρω πως όλοι θα θέλαμε πολύ να χαζέψουμε φωτογραφίες και ιστορίες από πτήσεις φίλων και από άλλα μέρη της Ελλάδας, άσχετα αν έχουμε καταφέρει να πάμε ή όχι, όπως είναι πχ η Δράμα που έχει πολύ καλή παραπεντοπαρέα, η άγνωστη για τους περισσότερους από εμάς Παραπεντίστικη Κέρκυρα, η Παραμυθιά, τα Γιάννενα, η Βόνιτσα, και τόσα ακόμα μέρη που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό ή δεν γνωρίζω καν ότι υπάρχει πτητική δραστηριότητα εκεί...

Είναι ώρα νομίζω να σκεφτούν και άλλοι φίλοι και παραπεντοπαρέες ανά την Ελλάδα τα πλεονεκτήματα του να υπάρχει κάπου η παραπεντίστικη ιστορία και δραστηριότητα μιας περιοχής συγκεντρωμένη.
Και να υπάρχει με ημερολογιακή σειρά στο ίντερνετ, ώστε να μπορούν να τη χαζέψουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται, αλλά και όσοι τυχόν θα πέσουν τυχαία επάνω της, ψάχνοντας πληροφορίες για μια συγκεκριμένη περιοχή.
Σκεφτείτε πόσο μεγάλη διαφήμιση θα είναι κάτι τέτοιο για τη διάδοση του αθλήματος αλλά και για την κάθε μία περιοχή ξεχωριστά..
Και όχι μόνο αυτό..
Βλέπω καμιά φορά πολύ ωραία άρθρα και πολύ αξιόλογες μεταφράσεις τα οποία μετά από κάποιο διάστημα είναι δύσκολο να τα ξεθάψεις και να τα ξαναβρείς. Μετά από ένα ή δύο το πολύ χρόνια έχουν χαθεί στην απεραντοσύνη των πολύ αξιόλογων κατά τα άλλα φόρουμ που έχουμε. Και είναι πολύ επίπονη μια τέτοια διαδικασία συγγραφής ή μετάφρασης για να χάνεται έτσι...
Αυτά τα πολύ λίγα ήθελα από καιρό να τα πω...
Να προσθέσω εδώ ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις τις οποίες ούτε κι εγώ (που είμαι αυτοδίδακτος) έχω πάνω σε υπολογιστές.
Είναι όμως όλα φτιαγμένα έτσι ώστε να είναι απλά.
Και δεν θα το πρότεινα αν δεν ήταν τόσο εύκολο αλλά και τόσο δωρεάν...

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει, διαβάστε εδώ τις Δυνατότητες του blogger
που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείτε και όλη τη βήμα προς βήμα διαδικασία...
Σας εύχομαι πολύ paragliding blogging...!


5 σχόλια:

 1. Axxxx το κλασσικό "love" πάλιωσε πια! τώρα... κάντε blogs....
  Πάντως οτιδήποτε ...but war!
  Ωραίο Βαγγέλη κι επίκαιρο-εν όψη εθνικής εορτής- για την προώθηση της ειρήνης...χαχαχα
  Αλλά επειδή στην παραπεντόσφαιρα-γενικώς λέμε- υπάρχει ειρήνη- ευτυχώς- μπορείς για χειμώνα καιρό, να προωθήσεις και το DONT PARAWAIT FOR UP TO THE SPRING-JUST... PARABLOG...χαχαχα
  Go on blogging!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος21/10/09 00:20

  ...μην ξεχνάτε ότι κάποιοι περιμένουν τον χειμώνα πως και πως, οπότε αντί για parablog ασχοληθείτε και με κανά άλλο sport....

  αντώνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος21/10/09 00:20

  ...μην ξεχνάτε ότι κάποιοι περιμένουν τον χειμώνα πως και πως, οπότε αντί για parablog ασχοληθείτε και με κανά άλλο sport....

  αντώνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν το ξεχνάμε Αντώνη, θα κάνουμε 2 σπόρ!! Να δες....DONT PARAWAIT FOR UP TO THE SPRING-JUST...SNOWBOARD!
  Καλημέρα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αχ Αντώνη φίλε μου..
  Στους περισσότερους από εμάς αρέσουν όλα αυτά τα αθλήματα του βουνού (που είναι και αθλήματα με την κανονική έννοια της λέξης σε ότι αφορά τη σωματική άσκηση...).
  Αλλά όποιος δεν ευτύχησε να τα μάθει πριν αρχίσει το παραπέντε είναι τις περισσότερες φορές καταδικασμένος...
  Χώρια που με δυο αγάπες δεν μπορείς να ασχολείσαι για πολύ καιρό.
  Κάποια στιγμή η μία από τις δυο θα σε ''καταλάβει'' και θα σε ..αφήσει!
  Άντε καλό χειμώνα στoυς skifun(s)

  Υγ.Καλημέρα Γιώτα, καλά τα λες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: