Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στην Αμφίκλεια 12-15 Mαίου 2010 - Aνανέωση 4

Έχουμε την πρώτη ενημέρωση η οποία και προέρχεται από το site της  www.cloudbase.gr :

Τετάρτη 12/05/2010
Δεν έγινε αγώνας σήμερα λόγω ισχυρού ΝΔ. Αργότερα το απόγευμα όταν μειώθηκε η ένταση έγιναν μερικές πτήσεις. Με την πρόγνωση να μην είναι και πολύ αισιόδοξη για τις επόμενες ημέρες, έγιναν σκέψεις για τυχών μετάθεση του αγώνα Πρωταθλήματος στην Δράμα.

Aνανέωση 1/2:
Πέμπτη 13/5/2010
Ακυρώθηκε ο αγώνας και σήμερα στην Αμφίκλεια λόγω των καιρικών συνθηκών.
Aπό το site της  www.cloudbase.gr :
Ούτε σήμερα ήταν δυνατόν να γίνει αγώνας. Πολύ πιθανόν είναι να έχουμε πρωταθλητή Ελλάδας με μόνο τις δύο αγωνιστικές ημέρες της Παραμυθιάς, αφού το προβλέπει ο κανονισμός. Περιμένουμε την εξέλιξη...

Ανανέωση 3/4:
Παρασκευή 14/05/2010
Ούτε και σήμερα έγινε η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Αμφίκλεια καθώς κυριάρχησαν και πάλι οι νότιοι άνεμοι. Αργά το μεσημέρι κάποιοι πιλότοι απογειώθηκαν αλλά αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από τα υπήνεμα.
Aπό το site της  www.cloudbase.gr :
....επίσης!!! Αρχικά φαινότανε πως κάτι μπορεί να γίνει αφού ερχότανε πνοές από τον κάμπο. Όμως και το σημερινό τασκ των 75χλμ έμεινε μόνο στα χαρτιά, αφού άρχισε πάλι να φυσάει δυνατός ΝΔ και αμέσως ο αγώνας ακυρώθηκε. Σήμερα αποχώρησαν και τα τελευταία μέλη της ομάδας μας από την Αμφίκλεια αφού από αύριο προβλέπεται και βροχή.


---------------------------------------
Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και μια πολύ εμπεριστατωμένη και ξεχωριστή αξιολόγηση για τον προηγούμενο αγώνα του Πρωταθλήματος που έγινε πριν λίγο καιρό στην Παραμυθιά από το 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: