Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το προπαγκόσμιο πρωτάθλημα αλεξιπτώτου πλαγιάς στον Εμπεσό, του Δήμου Ινάχου.

*Ένα ωραίο άρθρο από το xiromeronews.blogspot.com



Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το προπαγκόσμιο πρωτάθλημα αλεξιπτώτου πλαγιάς το οποίο διεξήχθη στην πίστα του όρους Καλάνα του Τ.Δ. Εμπεσού του Δήμου Ινάχου, από τις 25 έως και τις 28 Αυγούστου.
Ο αγώνας αποτελούσε κριτήριο για την διεξαγωγή, τα επόμενα χρόνια, μιας παγκόσμιας διοργάνωσης.Στον αγώνα συμμετείχαν περίπου 80 αθλητές από 11 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Ρωσία, Ουκρανία, Μολδαβία, FYROM, Αυστρία, Ιταλία, Βουλγαρία, Ισραήλ και Ν. Ζηλανδία).
Ο καιρός βοήθησε την προσπάθεια των αθλητών όλο το τετραήμερο του αγώνα, καθώς δεν ακυρώθηκε καμία αγωνιστική ημέρα και με όλες τις αγωνιστικές να είναι έγκυρες.
Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

Τελικά αποτελέσματα προπαγκόσμιου πρωταθλήματος.
1. PANGONI Luciano ΙΤΑΛΙΑ
2. PIZZI Domenico ΕΛΛΑΔΑ
3. Ξηρός Ιωάννης ΕΛΛΑΔΑ

Τελικά αποτελέσματα γυναικών.
1. OLEXINA Marina ΡΩΣΙΑ
2. VERDITSKAVA Anna ΡΩΣΙΑ
3. NOSKOVA Tatiana ΡΩΣΙΑ

Τελικά αποτελέσματα πανελληνίου πρωταθλήματος.
1. PIZZI Domeniko
2. Ξηρός Ιωάννης
3. Ιωάννου Ιωάννης


Δηλώσεις για τον αγώνα
Ιωακείμ Σκόνδρας, Διευθυντής Αγώνα
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Δήμου Ινάχου, τους υπέροχους αυτούς ανθρώπους που τόσα χρόνια μας έχουν υποστηρίξει σε αυτό που κάνουμε. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να συνεχίσουμε. Η συνεργασία μας μέχρι και σήμερα ήταν άψογη και πιστεύω θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια να είναι έτσι.

Γκοραν Ντιμιτροφσκι Πρόεδρος της PWC
Τελείωσε μια διοργάνωση και είμαι ευχαριστημένος που τελείωσε με ασφάλεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας εδώ και όλους όσους ήρθαν εδώ, όλους τους οργανωτές, το διευθυντή του αγώνα τους οδηγούς και όλους όσους εργάστηκαν για τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα.
Διασκεδάσαμε κάθε στιγμή που βρεθήκαμε στον Εμπεσό και ιδιαίτερα χθες που είχαμε μια βραδιά ελληνικής μουσικής.Εύχομαι στον Ιωακείμ και στους οργανωτές της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματικά στο μέλλον να διοργανωθεί ένας παγκόσμιος αγώνας και να έρθουν οι αθλητές μας να απολαύσουν τις πτήσεις σε μια από τις καλύτερες πίστες, σε ένα πραγματικά πολύ όμορφο μέρος.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην κα Καρδάρα Έφη, την αντιδήμαρχο του Δήμου Ινάχου που βοήθησε για την καλύτερη διοργάνωση του αγώνα καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αερολέσχη Αγρινίου για την υποστήριξη.

Έφη Καρδάρα, Αντιδήμαρχος του Δήμου Ινάχου.
 Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός ολοκληρώθηκε με επιτυχία εδώ στην περιοχή μας στον Εμπεσό.Ο Δήμος Ινάχου και η Αερολέσχη Αγρινίου προσπάθησαν ώστε να διεξαχθεί με τον καλύτερο τρόπο όλο αυτό το τετραήμερο των αγώνων
Χρόνια τώρα προσπαθούμε να διοργανώσουμε ένα τόσο σημαντικό γεγονός στην περιοχή μας αναδεικνύοντας έτσι πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες, τον πολιτισμό μας, τη λαϊκή μας παράδοση αλλά και τις ομορφιές του τόπου μας.
Οι προσπάθειες μας θα συνεχιστούν με τη συμπαράσταση όλων σας, των αθλητών από τη χώρα μας αλλά και από τις άλλες χώρες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές γιατί είναι εκείνοι που θα μεταφέρουν προς όλες τις κατευθύνσεις την αρτιότητα και την επιτυχία της διοργάνωσης δίνοντας σε εμάς την ευκαιρία, τα επόμενα χρόνια, να διοργανώσουμε μια παγκόσμια διοργάνωση. Επίσης την Αερολέσχη Αγρινίου για τη συνεργασία και για την πολυετή της παρουσία στην περιοχή μας, με τις διοργανώσεις αλεξίπτωτου πλαγιάς, τους ανθρώπους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους όλους τους δημότες και τους κατοίκους του Εμπεσού που βοήθησαν πραγματικά για να διοργανωθεί αυτό το τετραήμερο και τέλος όλες τις υπηρεσίες που μας βοήθησαν για την αρτιότερη διοργάνωση.

Γρίβας Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Αερολέσχης Αγρινίου
 Θέλω να αποχαιρετήσω όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο προπαγκόσμιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτου πλαγιάς.
Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.
Ήταν μεγάλη μας τιμή να φιλοξενήσουμε το προπαγκόσμιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτου πλαγιάς.
Η Αερολέσχη Αγρινίου πιστή στη μακρόχρονη ιστορία της ανέλαβε για άλλη μια φορά τη διοργάνωση αγώνων υψηλών απαιτήσεων θέλουμε να πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες και στο ύψος των αγώνων.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Ινάχου που μας φιλοξένησε και μας προσέφερε κάθε δυνατή βοήθεια για την καλύτερη και ασφαλέστερη διοργάνωση των αγώνων. Επίσης όλους αυτούς που συνέβαλαν για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων όπως το Δ.Σ. της Αερολέσχης τα μέλη, τους κριτές και όλους όσους βοήθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: