Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ομοσπονδία - Επιτροπή - Σωματεία - Πιλότοι....Πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε (και να πράττουμε) αλλιώς.

* Ένα εξαιρετικό άρθρο από το http://paragliding-giotar.blogspot.com

Το "Καπέλο"

Πολλές φορές και με  διάφορες αφορμές, η αλληγορική ζωγραφιά του καπέλου στο βιβλίο του "Μικρού Πρίγκηπα", ταιριάζει τόσο πολύ στην καθημερινότητα που ζω. Η πλήρης εγκατάλειψη  "του φαίνεσθαι"  και η "εκ των έσω" οπτική του που δείχνει πώς μπορεί, ένα καπέλο -ή κάτι που μοιάζει με αυτό-να είναι ένα φίδι που αποδομεί έναν ελέφαντα, μου ήρθε πάλι στο μυαλό τελευταία.
"Εδώ γράφουμε ότι οι άλλοι ψιθυρίζουν" αυτοπροσδιορίζεται το SportsSecrets Blog και στο άρθρο του στις 7/2/11 με τίτλο "Αεραθλητισμός από το 1928! " (αναμετάδοση στις 8/2 στο drflight blog) μας παρουσιάζει τον Ελληνικό  Αεραθλητισμό, την εικόνα που προβάλλεται στο site  της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας. Θα μου πεις, περιμένεις να σου πει ο τάδε- δείνα άσχετος, για τα σχετικά με το άθλημα και την ομοσπονδία σου;;; Όχι.  Αλλά πάλι... γιατί όχι; Είναι χρήσιμο και αρκετά υγιές να γνωρίζεις και μια τρίτη- από απόσταση - οπτική ενός απλού παρατηρητή, που, κάνοντας διαδικτυακή βολτούλα στα site  όλων των  Αθλητικών Ομοσπονδιών, παρουσιάζει την εικόνα τους, στον σχετικό ή άσχετο με αυτά, αναγνώστη. 
Διάβασα για όλες τις Ομοσπονδίες, και τα σχόλια.

Εμένα λοιπόν καθόλου δεν μου άρεσαν τα γραφέντα για την δική μας Ομοσπονδία, όχι γιατί θεωρώ ότι άδικα γράφονται αλλά γιατί πρέπει να συμφωνήσω με την πικρή αλήθεια -πως να κρυφτεί άλλωστε, ακόμα και από τα μάτια ενός ουδέτερου παρατηρητή.
Χάλια μαύρα. Και όχι μόνο γιατί το site της ΕΛΑΟ είναι φτωχό, ελλιπές, ανημέρωτο, απουσιάζει η διαφανής διοικητική και οικονομική διαχείρηση-οργάνωση, η επικοινωνιακή διάθεση και η προβολή των Αεραθλημάτων. Χάλια μαύρα, γιατί τρισχειρότερη είναι η πραγματικότητα που αυτή η εικόνα κρύβει μέσα της.

Τι εννοώ:
''..............................................''
Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το εξαιρετικό αυτό άρθρο
στο φιλικό μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: