Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Θλιβερό αεροπορικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στις Σπέτσες......... Updated

*UPDATE
Φωτογραφία από τον τόπο του δυστυχήματος (από το http://www.greekhelicopters.gr Δημ. Βερβερέλης)


 Aρχική ανάρτηση: Updated
Το αεροπλάνο του δυστυχήματος
σε παλιότερη φωτογραφία του κ Ανδρέα Νικολάου (Hellenic Aviators)
Μικρο μονοκινητηριο διθεσιο αεροπλάνο ιδιωτικής σχολής Grob G115 με νηολόγιο D-EOFS της Flight Simulator Center, που είχε απογειωθεί από τα Μέγαρα για εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε νωρις το απόγευμα στη θέση Χηνίτσα, στη θαλάσσια περιοχή στο Πόρτο Χέλι. Κατά την προσθαλάσσωση έχασαν τη ζωή τους οι επιβαίνοντες, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος και Σαμπρί Σαντί.
Την πτώση ανέφερε ο κ. Λευτέρης Φωστίνης ο οποίος περνούσε από το σημείο με θαλάσσιο ταξί και είδε τα συντρίμμια του μονοκινητήριου. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού και της Πολεμικής Αεροπορίας.
----------------------------------
Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστες αλλά το αεροπλάνο φαίνεται ότι κατεπεσε στην θαλασσα (μάλλον αμέσως μετά από την απογείωση ή μετά από κάποιο low pass, λένε οι τελευταίες πληροφορίες) από διαδρομο κοντα στο Πορτο Χελι σήμερα στις 16:30.
Ιδιωτης δύτης που βουτηξε ομως έδωσε  αρνητικες πρωτες πληροφοριες για το πληρωμα το οποίο ανασύρθηκε αργότερα έχοντας καταλήξει. Στην περιοχή του ατυχήματος στο μεταξύ έφτασε για να συνδράμει και ένα Super Puma της 384 Μοίρας έρευνας και Διάσωσης της ΠΑ το οποίο επιστρατεύτηκε επιστρέφοντας από άλλη αποστολή.
Νεκροί είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Έλληνας εκπαιδευτής Σ.Α. και ένας μαθητής της σχολής με καταγωγή σύμφωνα με τις πρώτες πηροφορίες από την Τυνησία. 
Από εμάς τα θερμότερα συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους φίλους των εκλιπόντων................

Περισσότερα νέα για το θλιβερό αυτό συμβάν καθώς αυτά θα γίνονται γνωστά μπορείτε να δείτε στην σελίδα Ηellenic Aviators στο fb 
και από το http://www.greekhelicopters.gr
τα οποία είναι και η κύρια πηγή των πληροφοριών μας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος30/4/11 10:04

    Γειά σου Σαρακηνέ,
    Αφησες και εσυ ιστορία στην Αεροπορία.
    Σίγουρα δεν θα σε ξεχάσει την καλοσύνη σου, κανένας αεροπόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: