Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Εξαιρετικά δυσάρεστο περιστατικό στην Μονή Ομπλού... UPDATED

Επαναφέρουμε το σχετικό θέμα στην κεντρική σελίδα για να ενημερώσουμε για την παρακάτω ανακοίνωση που μας εστάλη μεσω fb:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ, Αγίας Φιλοθέης 21, 105 56 Αθήνα.
Περισσότερα στην σχετική σελίδα: 
 --------------------------
 Αρχική Ανάρτηση:
Ένα εξαιρετικά δυσάρεστο περιστατικό είχαμε σήμερα (7/1/2012) στον χώρο μπροστά στην Ι Μονή Ομπλού όπου οι μοναχοί φέρονται να πυροβόλησαν και να σκότωσαν έναν σκύλο μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του. Το αναδημοσιεύουμε για να είμαστε ενημερωμένοι για το τι τελικά συμβαίνει στην βασική περιοχή πτήσεών μας, το εναέριο σπίτι μας ουσιαστικά τον Ομπλό, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο, μόνο λύπη νιώθουμε... Λύπη όχι μόνο για τον καημενούλη τον σκύλο αλλά γενικώς...

Ο νεαρός άνδρας κρατά στα χέρια το σκυλί του. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όπως καταγγέλλει μοναχός από την Ιερά Μονή Oμπλού της Πάτρας, βγήκε έξω και το εκτέλεσε εν ψυχρώ με μία καραμπίνα..


ΠΑΤΡΑ: Ιερομόναχος πυροβόλησε και σκότωσε κυνηγόσκυλο


Ολα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι. Ο Νώντας Καλλιακμάνης ήθελε να εκπαιδεύσει το σκυλί του στο κυνήγι. Πήγε στην περιοχή του Ομπλού λίγο έξω από την Πάτρα. Είδε τον ρασοφόρο να βγαίνει από το μοναστήρι, δεν πρόλαβε όμως να σώσει το ζώο του. Το δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του...
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία. Οι μοναχοί είχαν κλειστεί στην ιερά μονή. Αστυνομικός πήγε και παρέλαβε το όπλο για το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε άδεια.
Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού υπέβαλε ήδη μήνυση στο 5ο αστυνομικό τμήμα Πάτρας, ενώ παρέμβαση υπήρξε και από φιλοζωική οργάνωση. Εκτιμάται ότι το γεγονός θα απασχολήσει και τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, γνωστό για την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει τέτοιου είδους θέματα.
Δείτε την δήλωση που έκανε ο ιδιοκτήτης του σκυλιού στον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελόπουλο του Achaia TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: