Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Mερικές φωτό από την χθεσινή πτήση στον Παναχαικό (15/1/2012)


 Τα χαρακτηριστικά της ημέρας ήταν ο δυνατός άνεμος που έφτανε και τις 40άρες ριπές στον Ομπλό και τον έκανε απαγορευτικό για πτήση αλλά και το τσουχτερό κρύο. Ευτυχώς γι΄αυτές τις περιπτώσεις (του πολύ δυνατού νοτιοδυτικού) έχουμε βρει ότι η ''χαμηλή'' του Παναχαικού παραδίπλα (ένα σπάσιμο του δρόμου ανεβαίνοντας), πετάει πολύ καλά και δεν μας διέψευσε χθες - όσο κι αν στην αρχή της πτήσης μας είχαμε σχετικά χαμηλές ταχύτητες.
Τουλάχιστον ανέβαζε παντού και (αν εξαιρέσεις τον άνεμο που είχαμε πάντα το ένα μάτι μας εκεί) είχες μόνο να ασχοληθείς με το κρύο το οποίο μέχρι τα χίλια κ κάτι περίπου ήταν αντιμετωπίσιμο  και οι περισσότεροι πετάξαμε μέχρι εκεί...
Οι περισσότεροι γιατί οι Μέρελης, Μάντζος και η Χρύσα (που μας επισκέφτηκε και ξαναπέταξε στην Πάτρα μετά από πάρα πολύ καιρό) δεν μάσησαν κι έκαναν την καταπληκτική πτήση της ημέρας που όλοι ζηλέψαμε στα 2000 κ κάτι μέτρα της κορυφής του Παναχαικού.
Χαρά στο κουράγιο τους και πολλά μπράβο γιατί τα παιδιά έφαγαν πολύ κρύο!
Μερικές φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω, αφού πρώτα ευχαριστήσω πολύ τον καλό μου φίλο τον Θανάση τον ''Ζυμαρούλη'' που μου κατέβασε το αυτοκίνητο!


Μερικέςακόμα πιο ωραίες φωτογραφίες από την χθεσινή ημέρα μπορείτε να δείτε και στο blog του αγαπητού φίλου Κώστα Κάτσακα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: