Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Σ.Φ.Π.Α. ΙΚΑΡΟΣ - 117 Π.Μ. ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

 *Από την εξαιρετική  ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας ''ΙΚΑΡΟΣ'' αναδημοσιεύουμε:

Ο ΣΦΠΑ ΙΚΑΡΟΣ μετά από την περσινή έκδοση του λευκώματος «ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ» που αφιερώθηκε στους πεσόντες αεροπόρους και έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, προχώρησε σε μια δεύτερη ,πολυτελή έκδοση αφιερωμένη αυτήν τη φορά στους ανθρώπους της 117 ΠΜ.
Το λεύκωμα αποτελείται από 96 σελίδες, 210 σπάνιες φωτογραφίες και το προλογίζει ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος(Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης. Σκοπός του ΙΚΑΡΟΥ δεν είναι απλά και μόνο να φωτογραφίζει τις δραστηριότητες τις ΠΑ, αλλά να προωθεί το έργο αυτής, και την αεροπορική ιδέα, αφιλοκερδώς ,και για την ΠΑ ,αλλά και για όλους τους Έλληνες πολίτες .Τις κρίσιμες αυτές στιγμές που βιώνει όλος ο ελληνικός λαός, ο ΙΚΑΡΟΣ θα συνεχίσει το δύσκολο αυτό έργο με εκδόσεις για όλες τις πολεμικές Μοίρες .
Ευχαριστούμε τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) κ. Βασίλειο Κλόκοζα, τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) κ. Αντώνιο Τσαντηράκη, τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΑ Αντισμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο Γράψα, το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΓΕΑ , τον Διοικητή της 117ΠΜ Σμήναρχο (Ι) Ευθύμιο Χαραλαμπίδη , τον Υποδιοικητή της 117ΠΜ Σμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο τον Διοικητή της 338Μ Αντισμήναρχο (Ι) Άγγελο Καλλιγαρίδη, τον Διοικητή της 339Μ Αντισμήναρχο (Ι) Ηλία Γαννακέα, τον Αντισμήναρχο (Ι) Γεώργιο Κουτσουρά, τον Σμηναγό (Μ) Δημήτριο Παναγιωτόπουλο, τον Σμηναγό (Ι) Γεώργιο Γούσια και τον Σμηναγό (Ι) Κων/νο Καλτσά. Επίσης ευχαριστούμε την Ασφάλεια της 117ΠΜ και συγκεκριμένα τον Επισμηναγό (Ι) Δημήτριο Βαρσαμή, Σμηναγό (ΤΟΠ) Βασίλειο Κρεμαστιώτη, τον Αρχισμηνία (ΕΟΧΟΜ) Ηλία Χρέπα και τον Επισμηνία (ΕΑΑΔ) Αναστάσιο Μαϊνα για την πολύτιμη βοήθειά τους.
---------------------------------------------
ΠΗΓΉ: http://www.sfpa-ikaros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: