Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Γαλλία:Ακτιβιστής της Greenpeace εισήλθε με Αλεξίπτωτο Πλαγιάς σε Πυρηνικό Σταθμό!

Ένας ακτιβιστής της Greenpeace πέταξε επάνω από τον πυρηνικό σταθμό του Μπιζέ στη Γαλλία και στη συνέχεια εισήλθε στις εγκαταστάσεις με ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς με μοτέρ, ανακοίνωσε η γαλλική χωροφυλακή και η διεθνής οργάνωση για την προστασία του περιβάλλοντος.
«Ένας ακτιβιστής της Greenpeace έφθασε με ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς με μοτέρ κατά τις 07.40 το πρωί, πραγματοποίησε πτήση επάνω από τον σταθμό, πέταξε ένα καπνογόνο και στη συνέχεια προσγειώθηκε στο εσωτερικό του σταθμού όπου και συνελήφθη», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της χωροφυλακής της περιφέρειας του Εν.
«Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να σταλεί ένα μήνυμα προς τους δύο προεδρικούς υποψήφιους (Σαρκοζί και Ολάντ) που αρνούνται τους κινδύνους που προέρχονται από την πυρηνική ενέργεια. Θέλαμε να αναπαραστήσουμε μία εξωτερική επίθεση, του τύπου πτώση αεροσκάφους», δήλωσε από την πλευρά της η Σοφιά Μαζνονί, υπεύθυνη πυρηνικών θεμάτων της Greenpeace Γαλλίας.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, ακτιβιστές της Greenpeace, θέλοντας να αναδείξουν τα κενά ασφαλείας των πυρηνικών εγκαταστάσεων, πραγματοποίησαν θεαματικές επιχειρήσεις κατορθώνοντας να εισέλθουν στους πυρηνικούς σταθμούς του Νοζάν σιρ Σεν (βορειο-ανατολική Γαλλία) και του Κριά (νότια Γαλλία).
Πηγή: ΑΜΠΕ
μέσω http://www.kathimerini.gr 
---------------------------------------
Σημείωση Ιστολογίου μας:
 Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου αυτό.. αν καταφέρουν και περάσουν στην ψυχολογία της κοινής γνώμης και της πολιτείας ότι τα αθλήματα του αέρα είναι εν δυνάμη ασσύμετρη απειλη για τρομοκρατικές ενέργειες (μήπως τελικά δίνουμε μόνοι μας ιδέες σε τρομοκράτες?) τότε το αεράθλημα απλώς θα αστυνομευτεί με πολύ άσχημο τρόπο, και τελικά θα εκδιωχθεί πάρα πολύ μακρυά από εκεί που είναι ο φυσικός του χώρος, δίπλα στην πόλη.
--------------------------
Δείτε ακόμα : 

Το βίντεο από την πτήση Ακτιβιστών της Greenpeace με Paramotor πάνω από Πυρηνικό Σταθμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: