Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Πως να μεταμορφώσετε το Διθέσιο Παραπέντε σε Τριθέσιο και να Πετάξετε Δωρεάν!!!

 Ο λαθρεπιβάτης από ότι μεταφράζω προσγειώθηκε ομαλά...!


4 σχόλια:

  1. Αυτο προφανώς δεν είναι αστείο και έχει παρά πολλές πιθανότητες να καταλήξει άσχημα . Ελπίζω αυτή την φορά να πρόλαβαν να προσγειωθούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανέστατα και δεν είναι αστείο... και δεν θα δημοσιευόταν στο ίντερνετ -από τον ίδιο τον παθόντα μάλιστα- αν δεν είχε ομαλή έκβαση. Το σατυρίζουμε με τον τίτλο λιγάκι αλλά η ουσία στη δημοσίευση τέτοιων βίντεο είναι να βλέπουμε το τι μπορεί να συμβεί έτσι χωρίς λόγο στα καλά καθούμενα και να βρίσκουμε τρόπους να τα αποφεύγουμε. Ποιοί είναι αυτοί στη συγκεκριμένη περίπτωση..? 1) πτήση με διθέσιο απόκλειστικά από εξαιρετικά έμπειρους πιλότους (με ειδικό δίπλωμα για διθέσιο) που να μπορούν να απογειωθούν από απαιτητικές απογειώσεις και με κάθε -πτητικό- καιρό. 2) Οι έχοντες άγνοια δεν μπορούν να μας βοηθήσουν στην απογείωση απλά και μόνο επειδή βρέθηκαν εκεί και έχουν την καλή διάθεση, μόνο κακό μπορούν να μας κάνουν λόγω άγνοιας σε εμάς που απογειωνόμαστε ή στον εαυτό τους όπως σε αυτή την περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά όσα γραφεις . Αλλά το βιντεο μου εφερε ,στο μυαλό ενα αλλο πολυ παλιότερο , από ενα πιλοτο που απογειώθηκε χωρίς να δέσει τα πόδια , τότε με εκείνα τα καθίσματα μπορούσε να συμβεί . Και ηταν φρικη να βλεπεις ενα νέο παιδί να τελειωνει , από μια απερισκεψία .

    Τέλος παντων , παλιές ιστορίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς αυτό που αναφέρεις συμβαίνει πάρα πολύ συχνά ακόμα και σήμερα... είτε με παλιοτερης τεχνολογίας καθίσματα που δεν έχουν το ανάλογο δέσιμο που λες αλλά κυρίως γιατί ξεχνάμε να δεθούμε και πάλι όταν κάνουμε δεύτερη ή τρίτη πτήση σε μια μέρα, είτε μετά από ένα top landing ή αν δεθούμε και μετά λυθούμε γιατί κάτι ξεχάσαμε... το μυαλό είναι κακός σύμβουλος και δημιουργεί κάποιες φορές την ψευδαίσθηση ότι η η σχετική κίνηση έγινε - επειδή την έχει κάνει ήδη μία φορά- και γι αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και απόλυτα τυπικοί με κάποιυ είδους check list που το προσαρμόζουμε στον εξοπλισμό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: