Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Η Ελληνική άτυπη συμμετοχή στο Albania Open - AΝΑΝΕΩΣΗ

Ανανέωση με καινούργιο υλικό που μου έστειλαν τα παιδιά.
Πάνε δυο-τρεις εβδομάδες από τα μέσα του Μαίου, από τότε που δυο φίλοι μας από τη Λέσχη της Πάτρας, o Αλέκος και ο Λουκάς, επισκέφτηκαν άτυπα και εκτός συμμετοχής, την Αυλώνα της Αλβανίας για τον διεθνή αγώνα προσγειώσεων ακριβείας (Αlbania Open), που γίνεται εκεί κάθε χρόνο, την ίδια πάντα εποχή.
Ξεκίνησαν πολύ πρωί μια Παρασκευή, μετά από συνεννόηση με τον Έλντι που ήταν υπεύθυνος για τη διοργάνωση και έχοντας υπ΄όψιν τις ενθαρυντικές προτροπές του Σταύρου Κωστούλα από την Ήπειρο, ότι αξίζει να πάνε και θα περάσουν αξέχαστα, και δεν απογοητεύτηκαν.

Στα σύνορα στον σταθμό της Κακαβιάς τους περίμενε κάποιος Αλβανός φίλος της διοργάνωσης για να τους οδηγήσει με ακρίβεια μέσα από τους δύσκολους Αλβανικούς δρόμους στη Vlore (βλέπε Αυλώνα στα Ελληνικά).
Η όλη φιλοξενία ήταν το κάτι άλλο από τη διοργάνωση και παρόλο που τα δικά μας τα παιδιά δεν συμμετείχαν στον αγώνα τους συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, τόσο με τη δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο μετά φαγητού, που ήταν προσφορά των πάρα πολλών και καθόλου ευκαταφρόνητων χορηγών, όσο και με την παρουσία του Έλντι που δεν άφηνε τίποτα στην τύχη, για τους, πρώτη φορά στην Αλβανία, φιλοξενούμενούς του.
Γενικά υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα από πολλές χώρες του κόσμου και επικρατούσε ένα κλίμα σαν να ήταν το event της χρονιάς. Η πτήση είναι εύκολη, παραλιακή, και γίνεται από ένα βουναλάκι 650 μέτρα ύψος, με πανοραμική θέα όλη την Αυλώνα και προς την θάλασσα. Κάτι σαν το Βράχο Πρεβέζης περίπου αλλά σε μεγέθυνση.
Τα παιδιά τα δικά μας δεν έμειναν πολλές μέρες, την Κυριακή έπρεπε να επιστρέψουν. Ήταν όμως μια αναγνωριστική κίνηση και μια ανεκτίμητη και ζηλευτή από εμάς τους υπόλοιπους εμπειρία.
Στην επιστροφή ο 'Ελντι είχε στην είσοδο κάθε πόλης κάποιο γνωστό του, για να δείχνει στα παιδιά από την Ελλάδα το δρόμο και τους έπαιρνε τηλέφωνο κάθε τόσο, να δει αν όλα είναι οκ. Να είναι καλά, μας έβαλε τα γυαλιά μου φαίνεται η Αλβανική φιλοξενία.
Πολλοί είμαστε στην Πάτρα που ελπίζουμε ότι του χρόνου που δεν θα έχουμε προετοιμασίες για δικό μας πρωτάθλημα στην περιοχή, θα εκδράμουμε στην Αλβανία μαζικά και για περισσότερες ημέρες.







Ευχαριστούμε τον Αλέκο και τον Λουκά για το υλικό.
Κλείνω θέση από τώρα, του χρόνου θα έρθω κι εγώ..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: