Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Επιχείρηση διάσωσης για Αλεξiπτωτιστή Πλαγιάς στη Γκιώνα - UPDATED

photo: www.diafragma.gr/album/giona
Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άμφισσας, ο νεαρός αλεξιπτωτιστής διεσώθηκε και θα τον παραλάβει ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Περισσότερα παρακάτω...

*Αναδημοσίευση από το http://www.lamiareport.gr/ :

Έχει τραυματιστεί, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του

Η 7η ΕΜΑΚ ξεκίνησε από τη Λαμία πριν από λίγο για να συνδράμει στην επιχείρηση διάσωσης στη Γκιώνα όπου πριν λίγες ώρες κατέπεσε ανεμοπτεριστής ο οποίος πετούσε στην περιοχή μαζί με φίλο του.

Κοντά στο σημείο βρίσκονται ήδη η Π.Υ. Άμφισσας και το ΕΚΑΒ, αλλά επειδή η περιοχή είναι κακοτράχαλη και απόκρημνη ζητήθηκε βοήθεια από την 7η ΕΜΑΚ Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LamiaReport ο Περιφερειακός Διοικητής της Π.Υ. κ. Σκόνδρας υπάρχει επικοινωνία με τον εγκλωβισμένο ανεμοπτεριστή, ο οποίος έχει τραυματιστεί στα πλευρά του, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
-----------------------------------
UPDATE
 *Aπό το  http://www.amfissapress.gr:
Σύμφωνα με πληροφορίες του amfissaPress, ο ανεμοπτεριστής είναι αυτή τη στιγμή ζωντανός, επικοινωνεί με την ομάδα διάσωσης, αλλά το δύσβατο σημείο της πτώσης κάνει αδύνατη την προσέγγιση του.
---------------------
Καταφτάνουν δυνάμεις της ΕΜΑΚ στο σημείο για να συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης του άτυχου αλεξιπτωτιστή.
----------------
Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άμφισσας, ο νεαρός αλεξιπτωτιστής διεσώθηκε και θα τον παραλάβει ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
-----------------------------
*Από το  http://www.lamiareport.gr:
Στην ορεινή περιοχή πάνω από την Αγία Τριάδα στην Αγία Ευθυμία, στη Γκιώνα ψάχνουν οι άνδρες της πυροσβεστικής να βρουν τον ανεμοπτεριστή που έπεσε πριν από λίγο. Ζώντανός ο ανεμοπτεριστής αλλά πολύ δύσβατο το σημείο της πτώσης... Αίσιο τέλος η περιπέτεια του άτυχου αλεξιπτωτιστή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport, φίλος του που πετούσαν μαζί ειδοποίησε ότι έπεσε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Από την Άμφισσα οργανώθηκε επιχείρηση με επικεφαλής τον Διοικητή που μεταβαίνουν στο σημείο, ενώ ο φίλος του θα πετάει από πάνω για να μπορέσει να τους κατευθύνει στο δύσβατο σημείο.

Κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή ποια είναι η κατάσταση της υγείας του, ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι από την πτώση θα έχει τραυματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: