Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

H καρδιά της αδρεναλίνης αυτό το καλοκαίρι, χτυπάει στην Σύμη!

Ο Αύγουστος πλησιάζει και η Σύμη για 2η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το πιο extreme event του καλοκαιριού, το ” Probase Beach Challenge 2011”.
Το θεαματικό αυτό event θα λάβει χώρα στην παραλία του Αη Γιωργή Δυσάλωνα Σύμης και θα έχει βασικό άξονα το base-jump. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό άθλημα που αφορά άλματα από χαμηλού ύψους σημεία ή βράχια με την χρήση ειδικού αλεξίπτωτου.

Εικοσιπέντε αθλητές- τολμηροί αλεξιπτωτιστές από όλον κόσμο, από την Ελβετία, Αυστρία, Αυστραλία, Βενεζουέλα, Ιταλία, Γερμανία, Φιλανδία, Αγγλία , Βραζιλία, Νορβηγία ,Γαλλία , Καναδά και την Ελλάδα, έρχονται στην Σύμη για να πηδήξουν από τον βράχο ύψους 230μ. και να προσγειωθούν στην παραλία, προσφέροντας θέαμα που κόβει την ανάσα. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο μοναδικός έλληνας basejumper κ. Στράτος Γιαμούκογλου , ο οποίος ήταν και ο οραματιστής της διοργάνωσης.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 4 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 14 Αυγούστου με ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, στον οποίο οι αθλητές θα διαγωνισθούν στην προσγείωση σε στόχο και στην σωστή τεχνική ανοίγματος αλεξιπτώτου. Είναι δέκα μέρες γεμάτες συναρπαστικά άλματα από τον βράχο και υπέροχους σχηματισμούς στον αέρα, που οι αθλητές της αδρεναλίνης θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους.

Στον βράχο του Αϊ Γιώργη, θα συναντηθούν επίσης μεγάλα ονόματα της αναρρίχησης για να σκαρφαλώσουν δυνατές διαδρομές στον κάθετο αυτό βράχο αλλά και για να μυήσουν μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της αναρρίχησης σε βράχο, δίνοντας συμβουλές με ασφάλεια. Όλοι μπορούν να δοκιμάσουν να σκαρφαλώσουν μικρες διαδρομές κατω από την καθοδήγηση των επαιδευτών.

Παράλληλα στην μαγευτική παραλία του Αϊ Γιώργη διάσημοι dj με ζωντανές εμφανίσεις και rοcκ - pop συγκροτήματα, με καταξιωμένους καλλιτέχνες θα ταράξουν τα νερά, ξεσηκώνοντας τα παρευρισκόμενους σε απόλυτα χορευτικούς ρυθμούς. Η παραλία έχει διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες παροχές για ευχάριστη παραμονή και διασκέδαση.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Δήμος Σύμης με την επίσημη υποστήριξη του « Probase World Cup” ενός παγκόσμιο οργανισμού που διοργανώνει επισήμους αγώνες base-jump σε ελάχιστα σημεία σε όλο τον κόσμο με σκοπό την ανάδειξη του αθλήματος.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη της υπέροχης Σύμης σε παγκόσμιο επίπεδο, μας λέει ο Δήμαρχος Σύμης κ. Παπακαλοδούκας, και γιατί όχι να γίνει και ένας διεθνής τόπος συνάντησης αθλητών της αδρεναλίνης και του basejump.
πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/h_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: