Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Πτήση στην Βαράσοβα το Σαββατοκύριακο .. (AΝΑΝΕΩΣΗ)

Ώρα συνάντησης από Πάτρα για Βαράσοβα: Στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής.
Τόπος: επιλέχθηκε καλύτερα ως σημείο συνάντησης το Ρίο, κάτω ακριβώς από τη Γέφυρα.

Πτήση στην Βαράσοβα προγραμματίζεται γι' αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά και από πρόσκληση των πιλότων που πετάνε στην ευρύτερη περιοχή. Ο καιρός σύμφωνα και με τις τελευταίες προγνώσεις αναμένεται να είναι πολύ καλός και τις δύο ημέρες. Την συγκεκριμένη περιοχή που είναι τόσο κοντά μας και από την Πάτρα την βλέπουμε απέναντί μας κάθε μέρα, θέλαμε από πολύ καιρό να την πετάξουμε. Τώρα φαίνεται ότι θα μας κάνει το χατήρι..

Οργανωτικά τώρα..
Για το Σάββατο δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα μπορέσουν να πάνε κάποιοι πιλότοι από Πάτρα. Λόγω και του ότι οι περισσότεροι εργάζονται μέχρι κάποια ώρα το μεσημέρι.
Αφού όμως είναι καλή η πρόγνωση και για την Κυριακή αναμένεται να οργανωθούμε σε ένα γκρουπ και να φύγουμε μια μεγάλη ομάδα την Κυριακή το πρωί.
Η ώρα συνάντησης για αναχώρηση από την Πάτρα σε ότι αφορά την Κυριακή θα καθοριστεί αύριο το απόγευμα μετά την πτήση στο καφέ του Ομπλού.
Θα την αναρτήσουμε και εδώ αύριο το βράδυ για ενημέρωση, σε περίπτωση που κάποιος πιλότος από άλλη περιοχή θελήσει να ενωθεί με την παρέα της Λέσχης της Πάτρας.
Συνήθισμένο σημείο συνάντησης για τις εξορμήσεις μας μετά το ..''αυλάκι'' είναι τα πρώτα βενζινάδικα δεξιά μετά τη Γέφυρα.
Για κάθε περίπτωση περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε και από τα ίδια τα παιδιά που πετάνε στην περιοχή και έχουν αφήσει και τα τηλεφωνά τους στο http://www.sky.gr/forum/viewtopic.php?p=17708&rb_v=viewtopic#p17708.

Φωτογραφίες ιστολογίου: Σκορδόπουλος ''sko'' Γεώργιος από http://www.sky.gr/forum/viewtopic.php?p=17708&rb_v=viewtopic#p17708.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: