Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Στον αέρα του διαδικτύου το νέο ηλεκτρονικό τεύχος του Fox2e-magazine..

Fox2 Μagazine vol.3 / Απρίλιος-Μάιος 2010



* Aντιγράφω από το fox2e-mag.blogspot.com
Με μεγάλη χαρά είμαστε σε θέση σήμερα να δημοσιεύσουμε το νέο μας ηλεκτρονικό έντυπο, το τρίτο έως τις μέρες μας.

Τα έντυπα που κατά καιρούς κυκλοφορεί το fox2magazine αποτελούν προσπάθεια καταγραφής των σημαντικότερων εξελίξεων στα αεροπορικά δρώμενα. Πιθανόν να έχουν αποτελέσει τα πρώτα κείμενα σε αυτόν τον τομέα και με αυτόν τον τρόπο στην Ελλάδα. Κυκλοφορούν σε ηλεκτρονική μορφή flash και διατίθενται δωρεάν. Μπορεί ο καθένας να τα μεταφορτώσει ως αρχεία pdf και να τα διαβάσει σχεδόν από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές: Η/Υ, κινητά τηλέφωνα με pdf reader κλπ.

Στην προετοιμασία του συγκεκριμένου εντύπου έλαβαν μέρος οι Adis, Arda Mevlutoglu, deepred001, El, Elfot, fox2, Greeκdefence, Kedar Karmarkar, Makkman1, Mpampis210 και Santiago Cortelezzi, στους οποίους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από το γράφοντα.

Ευχαριστώ αξίζουν επίσης στο army-aviation το οποίο μας βοήθησε σχετικά με το κείμενο για τα επιθετικά ελικόπτερα AH-64.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις στην υλοποίηση της εργασίας, κυρίως λόγω τεχνικών προβλημάτων. Αυτά τελικά ευτυχώς ξεπεράστηκαν κι έτσι έχουμε την ευχαρίστηση να παραθέτουμε παρακάτω σε μορφή flash το νέο μας τεύχος.

Παρακαλούμε να μας εκφράσετε την καλόπιστη κριτική σας ώστε να υπάρξει μελλοντικά περαιτέρω βελτίωση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουν ήδη υιοθετηθεί ορισμένες από τις παλαιότερες συστάσεις σας. Πάνω από όλα, ωστόσο, επιδιώκουμε τις παρατηρήσεις σας για το επίπεδο της γραφής. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν ευκολότερα να μεταβληθούν, όμως αυτή όχι.

Καλή ανάγνωση!
-------------------------------------------------------------
Σημείωση Paragliding And Aviation:
Όπως έχουμε ξαναπεί πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιέπαινη προσπάθεια από τα ''παιδιά'' του Fox2 και έναν μικρό πυρήνα αξιόλογων συνεργατών από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. 

Όλοι οι συντελεστές, οι άνθρωποι δηλαδή που αρθογραφούν στο ηλεκτρονικό περιοδικό δεν διαθέτουν μόνο γνώσεις που θα τις ζήλευαν πολλοί καταξιωμένοι δημοσιογράφοι του ειδικού χώρου, αλλά και το μεράκι που χρειάζεται για να κοπιάσεις τόσο πολύ ώστε να βγεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα..

Το περιοδικό βελτιώνεται πάρα πολύ είναι αλήθεια, σε κάθε καινούργιο τεύχος που βγαίνει στον αέρα. Όλες οι υποσημειώσεις, τα σχόλια δηλαδή των αναγνωστών λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν από τη συντακτική ομάδα, πράγμα που αν μη τι άλλο την κάνουν να ξεχωρίζει και την τιμά (πράγμα που φαίνεται και από τα νέα αυξανόμενα ρεκόρ ανάγνωσης στο blog), ώστε να βγεί ακόμα καλύτερο το τεύχος την επόμενη φορά.

Το περιοδικό μπορείτε να το διαβάσετε από την διεύθυνση:
fox2e-mag.blogspot.com


Εμείς από την πλευρά μας να συγχαρούμε κι από εδώ όλους τους συντελεστές και να τους ευχηθούμε  να έχουν καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην μερακλίδικη προσπάθειά τους!

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πρώτα για τα καλά σου λόγια και για την παρουσίαση της προσπάθειάς μας στο ιστολόγιό σου.

    Το e-magazine είναι προιόν συνεργασίας πολλών Ελλήνων, από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Απω Ανατολή.

    Αυτή τη φορά συμμετείχαν επίσης και υπήκοοι τρίτων χωρών, από τη Λατινική Αμερική, την Ινδία, αλλά και από την Τουρκια.

    Όσο βελτιώνεται η συνεργασία, τόσο και το αποτέλεσμα, όπως πιθανόν τα πάντα στη ζωή.

    Ένα καλό ΣΚ και ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Γ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ κάπου εδώ οφείλω να σας ευχαριστήσω για τις όχι λίγες φορές που έχετε φιλοξενήσει αναρτήσεις του Paragliding and Aviation στο Fox2e-mag και για τα κολακευτικά σχόλια με τα οποία τις έχετε συνοδεύσει.

    Η προσπάθειά σας αυτή με το e-magazine είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλά γιατί κρύβει μέσα της πολύ μεράκι.
    Δεν ξέρω που σκοπεύετε να το φτάσετε αλλά κάτι μέσα μου μου λέει ότι αν το θελήσετε μπορείτε να το πάτε πολύ μακριά.

    Σαν αναγνώστης το μόνο που θα ήθελα να ζητήσω για την συνέχεια είναι περισσότερα ''Ελληνικά'' θέματα. Ο κόσμος στην Ελλάδα διψάει για Π.Α.
    Και αν το καλοσκεφτούμε μέσα σ΄αυτό το μπου***** το κράτος είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που πραγματικά λειτουργεί (με τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται) και μας κάνει λίγο υπερήφανους.

    Καλό ΣΚ και καλή συνέχεια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: