Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Συντριβή Καναδικού CF-18 Hornet μπροστά στις κάμερες..

 Είναι από τις φορές που λέμε πως μόνο ο θεός και ο Martin Baker (εκτινασσόμενα καθίσματα) μπορούν να κάνουν την διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.
 Λίγα μόνο δευτερόλεπτα πριν το αεροπλάνο του προσκρούσει στο έδαφος, ο πιλότος Brian Bews κατάφερε να εκτιναχθεί χάρη στο κάθισμά του.

Ο 36χρονος πιλότος της Royal Canadian Air Force που έπαιρνε μέρος σε επίδειξη στο Lethbridge County Αirport επιχείρησε ένα τολμηρό χαμηλό πέρασμα με μικρή ταχύτητα  και με μεγάλη γωνία προσβολής από ότι βλέπουμε στα σχετικά βίντεο, πάνω από το αεροδρόμιο, όταν το CF-18 Hornet σε μια μικρή αργή στροφή προς τα δεξιά  φαίνεται να χάνει την στήριξή του και να πέφτει.

Ωστόσο, χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του ο Bews κατάφερε να εκτοξευτεί από το πιλοτήριο ενώ βρισκόταν μόλις 30 μέτρα από το έδαφος τη στιγμή που πίσω του μια τεράστια μπάλα φωτιάς κατάπιε το αεροπλάνο του. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και αναρρώνει μετά από τραύματα που του προκάλεσε η ανώμαλη προσγείωση αφού το αλεξίπτωτο τον έσυρε για αρκετά μέτρα.
Δείτε τα 2 βίντεο στην σελίδα που ακολουθεί..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: