Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Η μόνη εφικτή λύση για τα Ναυπηγεία....???


Απίστευτο φωτομοντάζ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με το ''διαστημόπλοιο USS Enterprise'' να έχει ''καταπλεύσει'' στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά για επισκευές. Όπως αναφέρουν τα σχετικά σχόλια που συνοδεύουν τη φωτό σε λίγες ημέρες καταφτάνει και το σκάφος των CLINGONS!
 Πρόκειται αν μη τι άλλο για μία σατυρική απεικόνιση της πραγματικά τραγικής (και όχι αστείας) κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα ναυπηγεία. 

Τα 4 υπερπολύτιμα υποβρύχια του ΠΝ (που τόσο σημαντικό ρόλο θα μπορούσαν να παίξουν ακόμα και σε αυτή την ίδια την ανακήρυξη ΑΟΖ) μισοτελειωμένα, να απειλούνται ακόμα και με διακοπή της συντήρησής τους. Οι εργαζόμενοι να εργάζονται εκ περιτροπής, μόνο μία ημέρα την εβδομάδα οδηγώντας τους ίδιους και τις οικογένειές τους σε τραγικές καταστάσεις. 
Οι υπουργοί να προσπαθούν να έλθουν σε συμφωνία με τους Άραβες ιδιοκτήτες οι οποίοι πρέπει με τη σειρά τους να τα βρουν με τους Γερμανούς πρώην ιδιοκτήτες που δίνουν την τεχνογνωσία και οι οποίοι έχοντας πάρει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων απλώς καθεύδουν. 

Θα μπορούσε να γραφτεί ένα πάρα πολύ μεγάλο βιβλίο και η ιστορία αυτή να διδάσκεται στα πανεπιστήμια σε σχέση με το πως δεν πρέπει να γίνονται οι συμβάσεις. Θα είναι ήρωας όποιος -υπουργός, πρωθυπουργός?- καταφέρει και σώσει υποβρύχια και ναυπηγεία. Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά. 
Στο μεταξύ εμείς ας μείνουμε στην φωτό και θα επανέλθουμε όταν έρθει και το σκάφος με τους CLINGONS!
------------------------
(Η φωτο κυκλοφορεί στο fb και την είδαμε μέσω Τhanos Pappy!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: