Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Η μαγεία του Blogging προσφέρει στο Eλληνικό παραπέντε!

Αυτή ήταν η βασική επιδίωξή μας όταν πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε αυτό το μικρό bloggaki πριν τριάμισι χρόνια... να βγάλουμε προς τα έξω τον αληθινό μας εαυτό... όχι τον καλύτερο ή χειρότερο... απλώς τον αληθινό μας... μιας και πολλές φορές το έχουμε ένα παράπονο ότι ασχολούνται μαζί μας μόνο όταν καμιά φορά συμβαίνουν ατυχήματα.
Και τότε γίνεται άσχημος ντόρος, γράφονται τραγικές είναι αλήθεια ανακρίβειες, και το ο αεραθλητισμός δυσφημείται στα μάτια όσων θα ήθελαν να ασχοληθούν μαζί του αλλά και στις καρδιές των οικογένειών μας και των φίλων μας, σε αυτούς που στηρίζονται - εξαρτώνται από εμάς και πρέπει πρώτοι από όλους να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά ότι δεν είμαστε κάποιοι κατά βάθος παρανοικοί που πάμε γυρεύοντας να σκοτωθούμε!

Νομίζω ότι μέσα από εδώ και από μερικά ακόμα εξαιρετικά αδελφά blogs όλοι μαζί κάτι έχουμε καταφέρει και δεν μπορώ να  κρύψω τη χαρά μου όταν βλέπω θέματα που ανεβάζουμε και που διαφημίζουν τα διαδραματιζόμενα στο Παραπέντε αλλά και τον Αεραθλητισμό γενικότερα να αναπαράγονται από εκατοντάδες ιστοσελίδες, ειδησεογραφικά blogs και sites.
Κάτι τέτοιο γίνεται στον αέρα του ίντερνετ από χθες και είναι διπλή και τρίδιπλη η χαρά μας γιατί είναι ο Domenico που το έκανε αυτό το Πανελλήνιο ρεκόρ και μάλιστα στην δύσκολη και ''μικρή'' Πελοπόνησσο. Ο Domenico που τον νιώθουμε όλοι ανεξαιρέτως όχι μόνο σαν φίλο αλλά και σαν αδελφό!

Και αν θέλετε να δείτε την έκταση του πράγματος αξίζει να γκουγκλάρετε πχ αυτό το...
 ''Διέσχισε με αλεξίπτωτο πλαγιάς την Πελοπόννησο!''

θα το κάνουμε εμείς για εσάς... εσείς απλώς πατήστε τον σύνδεσμο παρακάτω...:
 https://www.google.gr/search?

και βέβαια αυτά είναι μόνο μερικά καθώς μπορείτε να το βρείτε το ίδιο το δικό μας άρθρο ή με τα βασικά στοιχεία του, κάτω από πολλές διαφορετικές επικεφαλίδες!!!

2 σχόλια:

  1. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν μερικά από τα άρθρα έχουν πολύ πλάκα :) p.x. http://peloponnisospress.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1751.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι οι περισσότερες φωτογραφίες Άλεξ είναι ό,τι να ναι... το ελευθέρας με τα καπνογόνα τους έκανε εντύπωση φαίνεται!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: