Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μια πτήση με την Αερολέσχη Αθηνών!

Η Αερολέσχη Αθηνών, το αρχαιότερο Ελληνικό Αεραθλητικό  Σωματείο στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το ΜΤV Greece, στη δύσκολη αυτή περίοδο για την χώρα, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της Ελληνικής Νεολαίας προσφέροντας την δυνατότητα σε 2 τυχερούς κατόπιν κλήρωσης, να γνωρίσουν τον κόσμο της Γενικής Αεροπορίας πετώντας μαζί μας μια πτήση σχηματισμού στο Αττικό ουρανό με τα αεροσκάφη μας και τους έμπειρους εκπαιδευτές μας.
Οι πτήσεις αυτές θα λάβουν χώρα από το Αεροδρόμιο Τατοΐου, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου. Θα πραγματοποιηθεί  με αεροσκάφη τύπου Cessna 152 της Αερολέσχης Αθηνών, πετώντας σε διπλό σχηματισμό για 40 λεπτά πάνω από τον Αττικό Ουρανό, με έμπειρους εκπαιδευτές της Αερολέσχης, πρώην εκπαιδευτές της Πολεμικής Αεροπορίας.
(Θα υπάρχει και εναλλακτική ημερομηνία σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την πτήση)
Επιπλέον οι 2 τυχεροί, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το αεροσκάφος στα χέρια τους, με τις υποδείξεις και την εποπτεία των εκπαιδευτών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ: http://www.mtvgreece.gr/diagonismoi/item/18412-gine-esy-o-tyheros-poy-tha-kerdisei-mia-ptisi-me-tin-aeroleshi-athinon-ston-attiko-oyrano

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: