Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Έναρξη Δραστηριοτήτων Αεροδιάσωσης για την Greek Emergency Air Services - Δελτίο Τύπου

Απότον κ. Θεοδόση Ρακιτζόπουλο,λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου:


ΑΕΡΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ G.E.A.S.
 Greek Emergency Air Services - Άσπρος Κιλκίς 
Τ.Κ. 61200 
Τηλ.6970 434 119 
Κύριοι,
Με την έναρξη των δραστηριοτήτων μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για την παροχή υπηρεσιών αεροδιάσωσης – αεροδιακομιδής, καθώς και για υπηρεσίες εκπαίδευσης.
 Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και πτητικά μέσα για την αντιμετώπιση κάθε είδους συμβάντος στον ορεινό όγκο της Ελλάδας , και κάθε είδους δραστηριότητας (αναρριχητικά πεδία, canyoning,rafting κ.α.)
 Καλύπτουμε ορειβατικούς, ποδηλατικούς αγώνες, και διοργανώσεις , με σκοπό την άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση ατυχήματος. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τους συλλόγους, εκπαιδεύουμε τους αρχηγούς και τα μέλη αποστολών, ώστε να απαρτίσουν την επίγεια υποστήριξη μας (ground support) σε περίπτωση ατυχήματος στο οποίο θα χρειαστεί να επιχειρήσουμε.
Όσον αφορά στην πρόληψη, λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο δίνοντας την δυνατότητα σε συλλόγους, η μεμονωμένους ορειβάτες να ενημερώνουν για το πλάνο των δραστηριοτήτων τους, ώστε η εταιρία να είναι σε θέση να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τη θέση τους, και να ανταποκριθεί άμεσα και στο λιγότερο δυνατό χρόνο σε περίπτωση ανάγκης.
 Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και απορίες όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας μας ,είμαστε στην διάθεσή σας στα τηλέφωνα που παραθέτονται.

Μετά τιμής, Ρακιτζόπουλος Θεοδόσης 
Υπεύθυνος πληρώματος αεροδιάσωσης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: