Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Χορτερό Fly In 2013

   Το διήμερο 8-9 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο αεροδρόμιο Χορτερού οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκαφών 2013, παράλληλα με την πανελλήνια συνάντηση αεροσκαφών με την επωνυμία ΧΟΡΤΕΡΟ FLY IN 2013. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Αερολέσχη Σερρών σε συνεργασία με το δήμο Σιντικής και τοπικούς φορείς υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.





   Πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές παρακολούθησε και φέτος τους αγώνες με σύμμαχο τον καλό καιρό. Τα πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή έφτασε τα 40,αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για το Χορτερό FlyIn. Να σημειωθεί ότι η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εορτασμών 100 χρόνων από την απελευθέρωση του Ν. Σερρών.
   Μετά τη λήξη των αγώνων προγραμματίστηκαν πτήσεις εθισμού με τους θεατές να έχουν την ευκαιρία να πετάξουν με τα αεροσκάφη , λόγω όμως του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί η επιθυμία όλων όσων δήλωσαν συμμετοχή.


And the winner is... Apostolos Mavrothalassitis!!!

  • 1η θέση: Μαυροθαλασσίτης-Οντρια (SX-UCB)
  • 2η θέση: Κεχαγιάς-Γεωργαντάκης (SX-UBI)
  • 3η θέση: Παπαχριστοφόρου-Χριστάρας (SX-UBJ)




Δείτε την συνέχεια μαζί με την πιο πλήρη σειρά φωτογραφιών από την εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση στο Hortero Fly In στην εξαιρετική σελίδα του φίλου μας Stamati Als 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: